Приятелите му в шок: Виж какво се случва в спалнята на Радина Кърджилова и Деян Донков! (подробности)

Приятелите му в шок: Виж какво се случва в спалнята на Радина Кърджилова и Деян Донков! (подробности)
5 (100%) 2 votes

Деян Донков не можел да познае половинката си Радина Кърджилова!

След раждането на сина им Христо, Деян Донков и Радина Кърджилова се промениха коренно. Пръв на 180 градуса се обърна актьорът, който от заклет сваляч и грубиян, стана пример за грижовен съпруг и баща.

Припомняме, че навремето Деян Донков редовно бе на първите страници на таблоидите със зверските си кавги и скандали с Радина Кърджилова, както и с „шамарената фабрика“, която неведнъж използваше за „превъзпитанието“ на изгората си.

Радина Кърджилова

Радина Кърджилова стопява лагерите на Деян Донков, иска второ бебе

От онзи Деян Донков обаче днес не само няма и следа, ами той дори не можел да повярва на трансформацията на самата Радина. Която от месец-два насам се превърнала в маниачка на тема креватни упражнения и буквално стопявала лагерите на Донков.

Близки до обкръжението му разкриха, че Кърджилова не оставяла на мира мъжа си и непрекъснато искала от него да правят джиджи-биджи. Но не, защото изведнъж се е превърнала в жадна за ласки тигрица, а защото искала да има второ дете, този път момиченце.

Радина Кърджилова се върна на работа само месец след раждането, но вече била сигурна в името си и в това, че си е извоювала славата и участия няма да й липсват. Затова решила, че ще е добре първо да помисли за разширяване на семейството си и тогава да се завърне към професията.

Тя категорично отказвала повече да приема противозачатъчните, които пиела от дълго време и единственото, за което говорила на Деян Донков, било нова бременност. Не се знае обаче доколко той е ентусиазиран да има трето дете, тъй като вече се радва на пораснал син от предния си брак.

„И да иска бебе, то няма да е толкова скоро след Христо. Не са им малко грижите покрай него, та и второ да им ревне на главите. Но Радина не иска и да чуе, наумила си е вече и ако трябва ще изцеди Деян, но ще зачене отново“, убедени са източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар