Миглена Ангелова хвърли бомбата: Ето я истината за любовта ми! (Неочаквана е!)

Миглена Ангелова хвърли бомбата: Ето я истината за любовта ми! (Неочаквана е!)
5 (100%) 3 votes

Миглена Ангелова проговори за годежа с Антон Стефанов и задяването с Борислав Комсийски.

Откакто стана Любимата звезда на България, любовният живот на Миглена Ангелова е една от топ темите в родния шоубизнес. Покрай слуховете, че се е намърдала в леглото на доста по-младия й съквартирант от ВИП Брадър и публичния годеж с Антон Стефанов, тв водещата разкри истината за любовния си статус, научи kliuki.bg.

Миглена Ангелова шокира с признанието си

Миглена Ангелова шокира с признанието си

Миглена Ангелова сподели любопитни подробности от личния си живот, които се разминават коренно с всички чути досега версии и вероятно ще изненадат мнозина. Започваме от най-важното – сърцето на Мадам „Искрено и лично“ е заето! Само че неговият притежател не ни е известен и най-вероятно никога няма да стане.

Дамата в червено споделя, че се придържа към максимата, че не трябва да показваш мъжа си, защото все някоя ще си го хареса и току-виж ти го отмъкнала. Миглена Ангелова разкрива единствено, че той е българин, но живее в чужбина. Това доста помага на желанието й връзката им да не е публична, което се споделя и от него.

Водещата изненадва с признанието, че двамата не живеят заедно и надали някога ще заживеят, защото за нея общото съжителство не е свързано с любовта, тъй като я натоварва с излишни битовизми. Освен това победителката от последния сезон на ВИП Брадър е изключителен работохолик и се определя като доста досадна и сприхава, когато е във вихъра на нов проект, пише hotnews.bg.

За сметка на това, и тя има своите мигове за нежност и романтика. Когато се разчувства, нищо не може да я спре да отиде и на другия край на света, ако се налага, за да бъде с любимия си човек. Освен това, тя е на мнение, че при подобни връзки от разстояние, двамата влюбени няма как да си омръзнат и страстта между тях е жива по-дълго време. Е, и този път Миглена Ангелова успя да ни заблуди!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар