Братът на Джино Бианкалана се ожени в България (Защо никой от родата не дойде?)

Братът на Джино Бианкалана се ожени в България (Защо никой от родата не дойде?)
4.5 (90%) 4 votes

Братът на Джино Бианкалана вдигна тежка сватба

Братът на Джино Бианкалана се ожени в София. Боби Тошев, както е името му, направи своя законна съпруга дългогодишната си приятелка Мими. Двамата са заедно от петнадесет години, но сега вече са и семейство. Влюбените пристигнали в столицата на 23-ти ноември и три дни по-късно узакониха връзката си.

Сватбеното тържество спретнали в изискания столичен хотел „Шератон”. Братът на шампиона на ВИП Брадър обаче не бил в обкръжението на родителите си, нито на брат си Джино.

Младоженците сами си направили сватбата. Нито родителите на Боби Тошев, нито бившият на Джина не присъствали на важното събитие. Причината била в разногласието между двамата братя.

„Джино винаги е бил глезеното дете в семейството. Той е любимецът на родителите си, докато Боби се труди повече. Той не обича да позира, нито да се прави на известен, мрази позьорството. Джино може да прави това, което му хареса, докато брат му само работи неуморно. Той е много скромен, отговорен и на него може да се разчита във всичко.

Това обаче не може да се каже за брат му”, твърдят близки до семейство Тошеви.Джино Бианкалана още лежал в болница, но именно разногласията между двамата братя нагнетили отношенията им. Това накарало родителите да вземат страната на Джино и да не присъстват на сватбата на Боби.

Въпреки че бил наранен, той не оставил на негативната емоция да го съсипе и затова се отдал на тържеството с цялото си сърце. Той се зарекъл отсега-нататък да се уповава най-вече на съпругата си и да се надява, че постепенно облаците между него, Джино Бианкалана и родителите им ще се разсеят.

Братът на Джино Бианкалана се ожени в България

Братът на Джино Бианкалана се ожени в България

Боби цели шестнадесет години не бил стъпвал в родината си и сега открил, че много неща били променени от времето, когато изчезнал от България. Той обещал на Мими да обиколят родината си и да й покаже красивите места у нас, преди да се върнат в САЩ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар