Антон Стефанов е смазан: Това, което му сервира Миглена Ангелова, го довърши! (виж какво му призна)

Антон Стефанов е смазан: Това, което му сервира Миглена Ангелова, го довърши! (виж какво му призна)
4.4 (88%) 5 votes

Миглена Ангелова уби всичко детско у Антон Стефанов!

Звездният годеж на Миглена Ангелова и Антон Стефанов няма да премине в сватба и това е повече от ясно още от самото начало. Причината, разбира се, не е в светския журналист, който от ден на ден все повече налапвал въдицата по любимата звезда на България.

Припомняме, че Стефанов се охарчи здраво, за да купи на Миглена подобаващ годежен пръстен с огромен диамант. Който обаче така и няма да получи обратно – нищо, че мечтаната му годеница го поряза жестоко.

Миглена Ангелова

Миглена Ангелова и хабер си няма от прословутата сватба, но Антон Стефанов яко лапнал по нея

Близки до водещата на „Искрено и лично“ разкриха, че Меги нямала нищо против да се показва по светски събития с Антон Стефанов. За момента това й давало хем добър пиар, хем мечтаното от всяка жена внимание и обгрижване от галантен мъж.

Преди броени дни обаче, Антон Стефанов понечил да затвърди отношенията им. Той прегърнал Миглена и се опитал да я целуне, но получил страшна „плесница“. Вербална плесница, ако трябва да бъдем точни.

Усетила, че нещата започват да стават сериозни, Миглена Ангелова на часа сменила фриволното си поведение и със сериозен тон обяснила на Стефанов за какво иде реч. Тя буквално убила всичко детско в него като му заявила, че никога не го е приемала по друг начин, освен като колега и приятелче.

Благодарила за отношението и чувствата му, както и за пръстена, но приемала бижуто като обикновен подарък и нищо повече. „Тя дори няма да му върне пръстена. Поне можеше да го продаде човекът и да си върне част от парите. Но това не е най-важното, а фактът, че си поигра с Тони за пред камерите и дори не се опита да го опознае и да погледне на него като на евентуален партньор в живота си“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Антон Стефанов е смазан: Това, което му сервира Миглена Ангелова, го довърши! (виж какво му призна)”

  1. мая

    Ное. 30. 2016

    ми Тонито не е на 15 години, че да не може да прецени ситуацията, жената и себе си в тази история. Ако наистена е толкова инфантилен, то жалко, че не загубил не един, а 5 диамантени пръстена, белким му уври главата. И за него, дето никой досега не знаеше, имаше ПР.

Добавете коментар