Ваня Щерева избухна с шокиращо разкритие за Мартин Карбовски! (той не вярва на ушите си)

Ваня Щерева избухна с шокиращо разкритие за Мартин Карбовски! (той не вярва на ушите си)
5 (100%) 2 votes

Ваня Щерева и Мартин Карбовски се знаят от години и дори са приятели!

Талантливата певица и писателка Ваня Щерева и устатият, но безспорно даровит Мартин Карбовски, се познават от години и отношенията им досега винаги са били повече от добри.

Казваме досега, защото след неочакваното и шокиращо разкритие, което направи Ваня Щерева, на никого не е ясно как ще се развият нещата помежду им занапред.

Мартин Карбовски

Ваня Щерева взриви с тази истина за Мартин Карбовски

Ни в клин, ни в ръкав, Ваня Щерева обяви Карбовски за пияница. Тя го разкритикува остро за пословичната му любов към чашката и за това, че е готов да „лочи“ по всяко време.

„Винаги готов картоф е. Това не му разбирам и не го одобрявам. Марто има навика да звъни без предупреждение или уговорка, при това по никое време, за да те кара да отидете да пиете. Ама нали всеки човек си има личния живот, ангажиментите и вече уговорените срещи с други хора?! За него обаче постоянно трябва да си на разположение, иде ли реч за пиене“, разкри Ваня Щерева, с което разтърси мнозина.

Писателката обаче не пропусна да похвали Карбовски и да обяви на всеослушание, че за нея той е един от най-добрите, умни и кадърни журналисти у нас. Както и човек с главно Ч, който има огромна и добра душа, обича да помага на нещастни и бедни хора, като никога не търси слава от това.

„Мартин постоянно обикаля по села и паланки, интересува се и помага на хората. Но като направи материала за тях, не ги забравя. С години се връща назад, посещава ги, обажда им се, за да разбере как са и какво се случва с живота им. Това е достойно за възхищение и заради този факт само си заслужава да му се простят всички човешки пороци“, коментира Щерева.

Дали Карбовски е останал обиден или доволен от думите й, засега поне можем само да гадаем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар