Бомба: Коко Динев взе тежко решение, разплака Емилия! (близките им не могат да повярват)

Бомба: Коко Динев взе тежко решение, разплака Емилия! (близките им не могат да повярват)
4 (80%) 3 votes

Коко Динев никога преди не се е държал по този начин, Емилия онемя!

Коко Динев и Емилия отново станаха повод за клюки и злобни подмятания след поредната неочаквана от никого новина за семейството им. Този път обаче тя няма нищо общо нито с изневерите на милионера, нито с доскорошните му чести скандали с певицата.

Напротив – Коко Динев е трябвало да вземе тежко решение за Емилия и след дълъг размисъл е постъпил така, че буквално разтърсил изпълнителката. Той отстъпил на молбите й да се върне на работа по нощните клубове и да продължи да развива кариерата си.

Емилия

Коко Динев е изцяло нов човек, дори Емилия не вярва, че това е нейният мъж. Промяната е фрапантна

Нещо повече – разрешил й дори да изостави семейството и невръстното си дете навръх Коледа, за да приеме участие за десет бона. Така не друг, а самият Коко Динев щял да се превърне в бавачка за малкото бебе Мира като едновременно ще трябва да се занимава с нея и с Иван.

Само, за да направи жена си щастлива обаче, той изненадващо приел, разкриват близки до семейството им източници. Точно тази промяна у Коко дори самата Еми не очаквала.

Тя застинала с отворена уста пред мъжа си, тъй като смятала, че желанието й за работа ще породи поредния скандал в дома им. Но не – Коко бил повече от благосклонен.

„Та това не е същият мъж. Какво направи Еми, бебето ли е причината, но Коко е съвсем различен. Сякаш извънземни са отвлекли истинския Динев и са го заменили с негово по-съвършено копие. А може би като започна да поостарява вече вижда живота по друг начин. Крайно време беше да покаже на жена си колко я обича и държи на нея“, коментират източниците.

Дали това му поведение ще се задържи за дълго обаче, тепърва ще видим и разберем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Бомба: Коко Динев взе тежко решение, разплака Емилия! (близките им не могат да повярват)”

  1. ani

    Ное. 30. 2016

    POZVOLIL?NATIRIL Q E DA PECELI-10 BONA SA TOVA!!!!

  2. Кети

    Дек. 04. 2016

    Като имаш жена за какво ти е да работиш?… Намерил си някоя да го издържа, боклика.

Добавете коментар