Отслабналият Люси Иларионов втрещи с креватните си подвизи с Ани Хоанг! (правили чудеса в леглото)

Отслабналият Люси Иларионов втрещи с креватните си подвизи с Ани Хоанг! (правили чудеса в леглото)
4.7 (93.33%) 3 votes

Люси Иларионов не спира да се хвали какъв атлет е станал с минус 80 килограма!

Цели 80 килограма. Толкова успя да свали за броени месеци режисьорът Люси Иларионов, който се подложи на тежка операция за намаляване на стомаха в Турция.

Припомняме, че преди да се реши на тази наистина нелека стъпка, Люси Иларионов приличаше на кит. Проблемът обаче далеч не беше само във визията му и в странящите погледи на околните, а най-вече в здравето му.

Люси Иларионов

Люси Иларионов просто не прилича на себе си вече

„Заради тези адски килограми си навлякох високо кръвно, диабет, увеличен панкреас и рефлукс. Не можех да спя нощем и се будех на всеки 40 минути. Да не говорим, че ми ставаше лошо като се наложи да изкача пет стъпала. Сега вече спя като пън и то повече от десет часа, а и се катеря като коза из Витоша“, не спира да се хвали Иларионов.

Най-голямото му постижение обаче били креватните подвизи с половинката му Ани Хоанг, която години наред не знаела що е то полов атлет в кревата си.

А и как да знае, като Люси едва успявал да се помръдне и общо взето скуката и рутината господствали в спалнята им. Днес обаче нещата изглеждали коренно различно, а режисьорът наваксал за всички пропуснати години и направил Ани Хоанг най-щастливата жена.

„Свидетели сме как тя ходи постоянно ухилена до уши. Анито и преди много обичаше Люси, но сега го видя в старата му светлина, когато тя дори не го е познавала. Той се превръща отново в момчето, което всички жени искаха за себе си. Строен, подвижен и красив – такъв, какъвто беше в групата Ъпдаун навремето“, коментират източници от обкръжението на Иларионов.

И подшушват, че двамата стигнали толкова далеч, че си купили прословутата книга Кама Сутра и вече усилено разучавали най-сложните пози в кревата. Машалла, да му се ненадява човек на Люската Иларионов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар