Ирина Тенчева с любовно обяснение към Иван: Виж как натри носовете на злобарите! (СНИМКИ + подробности)

Ирина Тенчева с любовно обяснение към Иван: Виж как натри носовете на злобарите! (СНИМКИ + подробности)
4.8 (96.67%) 6 votes

Ирина Тенчева явно е решила да не се дава на враговете си!

Ирина Тенчева направи нещо съвсем неочаквано след излизането си от Вип Брадър. Който явно я промени напълно. За близо петте години, през които тя и Иван Христов са заедно, половинката му ревностно пазеше в тайна личния им свят и не си позволяваше да качи дори една снимка в профила си в мрежата.

Видяла хилядите обиди и негативни коментари на зрителите на Вип Брадър за себе си обаче, тя явно реши да смени приоритетите си. И да покаже на всички, че не се срамува и не се крие от абсолютно нищо и никого.

Ирина Тенчева

Ирина Тенчева пусна умилително сладникаво любовно послание към Иван Христов

За всеобщо учудване, след няколко седмици тотална липса във Фейсбук, днес Ирина Тенчева постна цели две снимки с Иван Христов. Поводът е рождения му ден – опосумът става на 37 години.

„Още не много, а всички залези и изгреви. Честит рожден ден, любов“, написа Ирина над умилително романтичните и дори сладникави фотоси с продуцента. Очевидна е целта й да натрие носовете на тези, които я одумваха и години наред я обвиняваха, че е разбила чуждо семейство и щастие.

Някои подозират и лична атака срещу Вихра Петрова и Миглена Ангелова, които на няколко пъти след Вип Брадър демонстрираха обичта и приятелството си една към друга. Леко и фино „захапвайки“ Тенчева.

Под снимките й с Иван моментално се появиха множество лайкове и пожелания рожденикът да е жив и здрав, а двамата да са заедно още дълги години.

Каква любов, каква идилия само - ти да видиш!

Каква любов, каква идилия само – ти да видиш!

По-любопитното обаче е дали ще има ответна реакция от страна на така наречените й врагове. И дали някой от тях няма моментално да понечи да „клъвне“ Иринка и семейната й приказка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Ирина Тенчева с любовно обяснение към Иван: Виж как натри носовете на злобарите! (СНИМКИ + подробности)”

 1. Анонимен

  Ное. 30. 2016

  Ирина , наистина е тотално изтрещяла ! Когато това е истинско не се слагат очила и ясно се вижда , че тя го е награбила , а той стои като дърво ! Времето ще покаже , но не може човек да гради щастие , на гърба на нещастието на друг . Излагацията и в предаването ни я показа в пълният и лик , няма нужда от превземки !

 2. zlatena

  Ное. 30. 2016

  Ирина Тенчева си има прякор и той е тъпата Урина Тенчева това ще и остане за цял живот заради манипултивното интригантско поведение.

 3. Тоти

  Дек. 01. 2016

  Тази тъпанарка Ирина е супер противна. Ирина провали авторитета на Иван, тя ще провали и кариерата му. Не понасям Ирина, заради нея не понасям вече и Иван.

Добавете коментар