Шокиращ обрат: Зрителите изригнаха срещу Миглена Ангелова! („Осанна“ се превърна в „Разпни го“)

Шокиращ обрат: Зрителите изригнаха срещу Миглена Ангелова! („Осанна“ се превърна в „Разпни го“)
2.8 (55%) 4 votes

Миглена Ангелова си навлече гнева на зрителите и дори сама не може да повярва!

Водещата Миглена Ангелова, която грабна голямата победа във Вип Брадър и се превърна в любимата звезда на България, не иска да повярва на очите си.

Защото виковете „Осанна“, с които я удостояваше публиката по време на формата, бързо се превърнаха в „Разпни го“ – случая „Разпни я“. Нищо повече – Миглена Ангелова беше обявена за зла, безчувствена и коравосърдечна жена. Неспособна да изпитва обич и емпатия към света.

Миглена Ангелова

Миглена Ангелова не може да повярва, че зрители скочиха срещу нея с подобни жестоки нападки

Причината за това е същата, поради която зрители нападнаха Ути Бъчваров по време на шоуто. Той си го отнесе заради страстта си към лова. А Миглена Ангелова бе намразена за това, че храни змиите в къщата си с цели и все още живи мишки.

„Що за човек трябва да си и що за душа да имаш, за да гледаш как гнусната ти змия поглъща невинните и беззащитни мишлета. И не само това – тя не ги хваща сама, а ти лично й ги пускаш. Това е потресаващо, жестоко и отвратително. Но явно Миглена си е такава – студена жена, неспособна на съчувствие и нежност“, коментират природозащитници в мрежата.

И добавят, че за тях самата Миглена Ангелова се е превърнала в змия, която гледа само себе си и своите си желания. И затова дори не можела да завърти мъж до себе си.

„Ей на – четири или пет брака имаше, а кой е сега до нея, никой. Сигурно мъжете са бягали от нея с 200 като са я видяли колко е бездушна. Жалко, че тя победи в шоуто, имаше много по-достойни и истински хора“, насосват във форумите.

За самата Миглена Ангелова тези думи са си истински шок, тъй като тя беше уверена в неизменната народна любов и подкрепа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Шокиращ обрат: Зрителите изригнаха срещу Миглена Ангелова! („Осанна“ се превърна в „Разпни го“)”

 1. zlatena

  Дек. 01. 2016

  Тези които оплюват Миглена Ангелова са платени хора на онова гнусно чудовище Урина Тенчева-Ирина.

 2. Уэоэт

  Дек. 02. 2016

  По отврат тази Миглена само с Вихра Петрова може да се мери. Две простакеси…….

 3. Kiro-teneketo

  Дек. 03. 2016

  Плювате, не плювате – това е положението за Урина 😉 😀

Добавете коментар