Ирина Тенчева опули Гала: Аз съм достойна, не ми пука какво дрънка Миглена! (виж изцепките й в студиото)

Ирина Тенчева опули Гала: Аз съм достойна, не ми пука какво дрънка Миглена! (виж изцепките й в студиото)
3.7 (73.33%) 3 votes

Ирина Тенчева направо потресе зрителите на предаването „На кафе“!

Съпругата на Иван Христов – Ирина Тенчева буквално опули не само зрителите на предаването „На кафе“, но и водещата му Гала, както и коментаторите. С поведението си Ирина даде да се разбере, че смята себе си за права и пет пари не дава за съвети и чужди мнения.

Тя дори си позволи да скочи от бяс и да изригне срещу клюките в таблоидите, свързани с това какъв размер хонорар е получила от Вип Брадър и как живеят двамата с Иван Христов. Теми, съвсем нормални, предвид факта, че се стремиш да бъдеш известен или така наречена „звЕзда“.

Ирина Тенчева

Ирина Тенчева пак се провъзгласи за супер мама и достоен човек

„Ама как е възможно да пишат колко пари имаме, колко пари харчим и как живеем. Те не ни познават дори и не са ни виждали банковите сметки. Това е недопустимо, просто не мога да го проумея“, разпени се възмутената Ирина Тенчева.

Колкото до най-болезнената за нея тема – загубата й от Миглена Ангелова и меко казано лошите им отношения, тя за пореден път продължи да настоява, че е права. Тенчева се обяви за човек с достойно поведение, морал и ценности. Така че изобщо не я вълнували бръщолевенията на някоя си Ангелова.

Която освен това не познавала добре – нито преди, нито по време, нито след Вип Брадър. Ирина не пропусна да похвали сама себе си като майка. Като разказа как постоянно пуска чужди деца в дома си – приятелчета на нейните.

И как никога не им налагала какво да правят, какво хоби да имат. Абе, изобщо пълна демокрация. Твърдение, с което Жени Калканджиева не се съгласи. И клъвна Ирина Тенчева за това, че е човек, който винаги умира да налага себе си и мнението си на околните.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

11 коментара по “Ирина Тенчева опули Гала: Аз съм достойна, не ми пука какво дрънка Миглена! (виж изцепките й в студиото)”

 1. zlatena

  Дек. 01. 2016

  Ирина Тенчева си има прякор и той е Урина Тенчева това ще и остане за цял живот заради манипулативното интригантско поведение.

 2. Реки

  Дек. 02. 2016

  Ирина е голям боклук, безсрамница и повлекана.

 3. Кото

  Дек. 02. 2016

  Ирина е боклук.

 4. 123

  Дек. 03. 2016

  ТЯ И ГАЛА СА ОТ ЕДНО ТЕСТО РАЗТУРИ КЪЩИ ТАКА ЧЕ ЗАЩО СТЕ ОЧАКВАЛИ НЯКАКВА РЕАКЦИЯ ОТ НЕЯ НЕ МИ Е ЯСНО И ДВЕТЕ СА ПЪЛНИ БОКЛУЦИ

 5. Иван

  Дек. 03. 2016

  Проста, грозна, злобна, долна с воняща душа!!! Иван с какъв акъл е прибрал и хрантути този изрод, този грозен цербер?!! Защо бе Иване, защо го прибра това грозилище, това вонящо изчадие от ада???!

 6. Лилит

  Дек. 04. 2016

  Грозно е да обиждате човек,който не познавате лично.Не ми е любимка, но „урина“, боклук и с воняща душа е прекалено! Или сте комплексари скрити зад никнейм, или просто сте дребни души занимаващи се с живота на известните по някакъв начин, хора. Обърнете внимание на своя живот и как вас възприемат околните. Нищо лично към никого, но тези жлъчни коментари са позорни за вас самите. Не се ли замисляте?!

 7. димо

  Дек. 05. 2016

  Ирина Тенчева се представи достойно, в Биг Брадър! Всеки прекали с нещо и се изложи по малко Най много обаче се изложи победителката, най -голямата махленка,клюкарка и злобарка беше Миглена Ангелова,жена с морал на улична котка

 8. Диана Атанасова

  Дек. 05. 2016

  Да се каже, че се е представила достойно Ирина е доста странно твърдение предвид всичко, на което обективно станахме свидетели в Къщата на Вип брадър. А това, което видяхме беше следното:
  1.Опити за контрол на личности и ситуации в Къщата.
  2.Обсъждане в негативна светлина на съквартиранти зад гърба им, позволили си да критикуват мнението й или нейни личностни характеристики.
  3.Като следствие от казаното в точка 2, заплитане на интриги и настройване на едни съквартиранти срещу други, които са оспорили авторитета й и са я дискредитирали по някакъв начин. Отстрани това недвусмислено изглежда като акт на отмъщение спрямо тези индивиди.
  4.Трудно осъществим себеконтрол при овладяване на агресивни импулси и гневни изблици, когато се оспорва нейно мнение, позиции, когато е критикувана или нещата не се случват според нейния сценарий. Следствие на това са обидите й към други съквартиранти, за които след това може да следва и извинение. Но тогава у зрителя остава въпросът кога всъщност е била искрена – когато е обиждала или когато се е извинявала. И това е така, защото такива ситуации се повторяха често, а един възрастен, зрял човек би трябвало да си взема поука за корекция в следващ подобен акт. А тъй като това не се случваше, извиненията й по- скоро изглеждаха не като акт на покаяние за стореното зло, а като опит да изчисти образа си на перфектна и добра личност, каквато всъщност не е.
  Така, че въпреки добрите й намерения или по-скоро въпреки желанието й да се представи по подобен начин, това, което в крайна сметка се получи като видимо за страничния наблюдател/зрител/е едно често махленско, клюкарско и злобно представяне, което я изложи и дискредитира по начин, от който тя най-много се страхува. Това, което обаче виждаме от интервюта по предавания и медии след Вип брадър е, че Ирина Тенчева ни най- малко не си е дала сметка за това, какво обективно се е случило и за поведението си в Къщата, а продължава да обяснява недоброто отношение на зрителите към нея с тяхната лошотия и глупост.

 9. Диана Атанасова

  Дек. 05. 2016

  Димо, странно, но това, което сте писали за Миглена, пасва точно и перфектно на Ирина. Защо си мисля, че като сте писали за Миглена, всъщност сте си мислели за Ирина?

 10. Plamen

  Дек. 06. 2016

  Познавам един който беше гадже с Миглена. Еми нищо хубаво не ми е казал за нея. Не я оплю защото той я е оставил а тя му се е слагала и той смята че е недостойно да се държи като някой комплексар просташки.

 11. Ренес

  ян. 27. 2017

  Отвратително флегматично и злобно същество. Лицемерка, която се преструваше на приятелка на Вихра, а в същото време изневеряваше на мъжа си с мъжа на Вихра. Кое и е моралното? Няма такова понятие морална парцалеса. Съсипа брака на Вихра и триумфира. Хаха колко е „достойна“ само.

Добавете коментар