Сензация: Надя Иванова и Борислав Комсийски са заедно от седмица! (връзката им втрещи всички)

Сензация: Надя Иванова и Борислав Комсийски са заедно от седмица! (връзката им втрещи всички)
3.3 (66.67%) 6 votes

Борислав Комсийски и Надя Иванова са гаджета, да им е честито!

Любовта може и да бави, но писано ли е идва. Това се отнася изцяло за двама от съквартирантите в Къщата на Вип Брадър. Вярвате или не, това са Борислав Комсийски и Надя Иванова.

Двамата са заедно от съвсем скоро, малко повече от седмица, но чувствата им изригнали с пълна сила. Това разкриха близки на Борислав Комсийски, когото всички доскоро свързваха с Емануела, че и с Миглена Ангелова.

Борислав Комсийски

Борислав Комсийски и Надя Иванова са двойка от седмица

Е, нито Емануела, нито Миглена топлят леглото на чаровния бизнесмен, а тихата, умна и красива Надя Иванова. Припомняме, че още в началото на формата Боби Комсийски си хареса Надя и дори призна увлечението си пред Големия брат.

Тогава обаче Надя не го отрази. Първо, защото загубата на годеника и мъката й беха още пресни и второ, защото Биг Брадър наложи мисия на Емануела и Борислав Комсийски да го играят влюбени гаджета.

Седмици след края на формата обаче, Борислав Комсийски започнал настойчиво да търси Надя Иванова и да я огражда от всички страни. Първоначално двамата само си говорели по телефона, но не след дълго се видели на по кафе.

И така – от дума на дума, от кафе на вечеря, работата взела, че станала. Надя лапнала по Боби, възхитена от отношението му към нея и това, че й дал цялото време на света и не я притискал за нищо.

„Това е мъж наистина. Как веднъж не я насили за нещо, не избърза, а винаги беше разбиращ, деликатен, нежен. Радваме се, че Надето прозря истината за Боби и сега са заедно, защото щеше да направи огромна грешка ако изгуби мъж като него. Дано са много щастливи заедно, защото си отиват страшно“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар