Гаджето на Миглена Ангелова ще бие годеника ѝ

Гаджето на Миглена Ангелова ще бие годеника ѝ
3 (60%) 3 votes

Миглена Ангелова се оказа в любовен триъгълник, въпреки че вече е на над 50 г.!

Брадърката Миглена Ангелова защитава умело имиджа си на мъжемелачка. В момента тя върти цели двама мъже и си играе с тях, научи Kliuki.bg.

Меги има хем гадже, хем годеник. Да, колкото и да звучи странно, тв водещата може да се похвали в уникални успехи на любовния бряг.

Миглена Ангелова върти всеки мъж както си пожелае

Миглена Ангелова върти всеки мъж както си пожелае

Още преди Антон Стефанов да влезе в голямата игра, Миглена Ангелова е била вече обвързана. Тя обаче крила дълго време този факт и затова Тони не бил наясно със ситуацията.

Гаджето на победителката от „ВИП Брадър 2016“ живее в Китай, но е българин. Двамата се запознали именно в азиатската страна, понеже Миглена работи от 2 години по китайски проекти.

Въпросният мъж не е с известна самоличност, но бил много ревнив. Когато узнал какви ги върши Антон Стефанов в България, той излязъл от кожата си.

Макар да смятал, че Миглена Ангелова няма намерение за истински брак с колегата си, възлюбеният й побеснял само от факта, че Тони дръзва да ухажва жената до него.

Говори се, че журналистът даже е получил заплахи по телефона, гласящи че ако не развали целия годеж и не спре да го излага публично, ще има физическа саморазправа.

Все още се търси отговор на въпроса дали Миглена Ангелова действително иска да бъде с Антон Стефанов или всичко е на шега. Мненията са противоречиви, но Меги може да си изпати от всичко това, защото не е изключено да изгуби по този начин истинския мъж в живота си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар