Аштън Къчър от болницата: Думите ми не стигат в този миг!

Аштън Къчър от болницата: Думите ми не стигат в този миг!
5 (100%) 3 votes

Аштън Къчър не може още да се нарадва на онова, което се случва с живота му!

Един от основните персонажи на всяка втора романтична комедия – Аштън Къчър, все още осмисля огромната радост, която го връхлетя. Това се случи преди броени часове, когато му се роди второто дете, научи Kliuki.bg.

Мила Кунис стана за втори път майка рано тази сутрин. Актрисата този път има син, което прави щастието й с Аштън още по-голямо.

Аштън Къчър и Мила Кунис градят заедно една голяма фамилия

Аштън Къчър и Мила Кунис градят заедно една голяма фамилия

„Имаме вече дъщеричка и си говорихме, че ще е хубаво да имаме сега момченце. Бог ни чу и ни направи невероятно щастливи. Сега не мога да намеря думи, с които да опиша всичко онова, което изпитвам. Мигът е вълшебен.“ – коментира Аштън Къчър малко след великата новина.

Актьорът е във връзка със своята колежка от 4 години, а двамата са женени от малко над 2 г. Те обаче са приятели още от 1998 г., когато стартира хитовият ситком „Шеметни години“.

В САЩ се говори, че Аштън е изоставил Деми Мур именно заради желанието си да стане час по-скоро баща. Първата му съпруга нямаше как да го ощастливи с това, предвид по-голямата си възраст.

Мила Кунис пък излезе от връзката с Маколи Кълкин малко преди да се залюби с Къчър. Според информациите, тя също е искала деца, но не е виждала как ще ги гледа с наркоман и алкохолик до себе си.

Все още не може да се предполага дали Деми Мур ще реагира на новината за второто бебе на бившия си съпруг. При първото имаше слухове, че е била доста огорчена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар