Взрив: Гала нанесе зверски удар на Петя Дикова!

Взрив: Гала нанесе зверски удар на Петя Дикова!
5 (100%) 5 votes

Гала нокаутира Петя Дикова в престижна битка!

Щерката на Сашо Диков не иска да повярва, че не получи наградата „Жена на годината“. Тя отиде у Гала, което шокирало Петя Дикова, научи Kliuki.bg.

Водещата на Cool…T била убедена, че ще бъде избрана за победител в тази надпревара, тъй като считала себе си за телевизионерката с най-големи постижения през 2016 г.

Петя Дикова бе победена от Гала

Петя Дикова бе победена от Гала

Петя Дикова обиколи няколко страни и взе интервюта от легенди като Брайън Мей и Адам Ламбърт. Затова тя считала, че няма кой да я измести от първото място.

Уви, сметките на известната щерка се оказали криви. Победата отиде у Гала от „На кафе“. Блондинката не впечатли с грандиозни интервюта, но пък запази едно постоянно ниво, което се е харесало на журито.

Според информациите, Гала се е понравила най-вече със своя професионализъм. Тя не показвала лични пристрастия по време на предаването си и това й донесло „Жена на годината“.

За тази награда е много важен и стилът на обличане. Водещата на „На кафе“ постоянно е в семпли, но много женствени тоалети, което също е причина да бъде избрана за победител.

Припомняме, че Гала скоро ще закове 50 г., които обаче изобщо не й личат. Тя стартира тв кариерата си в БНТ, но големия си пробив го направи в Нова телевизия, където се подвизава от 16 години насам.

Майката на Пипи – Аня Пенчева, също реагирала доста зле на новината, че дъщеря й не е избрана за Жена на годината. Актрисата била се похвалила пред всички, че Петя ще бъде победител и сега не смеела да погледне познатите си.

Според слуховете, всички са очаквали именно Дикова да оглави тази класация. Затова шокът е бил тотален, когато наградата отишла у по-възрастната от нея с цели 17 години Гала.

„Петя заслужаваше да спечели, защото беше в много чужди страни, докато победителката не се мръдна от студиото си.“ – коментират приятелите на Пипи.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Взрив: Гала нанесе зверски удар на Петя Дикова!”

  1. 123

    Дек. 03. 2016

    Тая разтури къща Гала нищо не става от нея Никакъв професионализъм няма у нея тя няма дори висше образование Тъпа простакеса Не че щерката на Диков е кой знае какво но превъзхожда по младост,хубост и остър ум неудачницата Гала.

Добавете коментар