Бомба: Део кръшка на Мариана със Славена Вътова?

Бомба: Део кръшка на Мариана със Славена Вътова?
5 (100%) 1 vote

Део и Славена Вътова са прекалено близки за колеги!

Въпреки че и Део, и Славена са обвързани и вече дори имат деца, искрата помежду им сякаш е факт. Двамата отскоро работят заедно в Би Ти Ви, но мнозина са забелязали между тях не само колегиални отношения.

Деян Славчев е от 3 години с Мариана Станчева и наскоро му се роди първото дете. Блондинът твърди, че най-после е спокоен и уравновесен, но дали старите пороци не са се надигнали у него?!

Део и Славена Вътова са по-близки от очакваното

Део и Славена Вътова са по-близки от очакваното

Не е тайна, че по време на връзката си с Лора Караджова рапърът се е друсал и напивал многократно. Това от своя страна понякога е водило и до изневери от негова страна.

Славена Вътова пък стана майка миналата година. Тя роди малко момиченце, което радва нея и мъжа й Юлиян Цолов. За Мис България 2006 обаче се говори отдавна, че е имала доста бурна младост, която нищо чудно да й липсва.

Део и Славена често били засичани на по кафе или обяд, което пробудило подозрения у очевидците, че между тях има повече от работа и приятелство, научи Kliuki.bg.

Като цяло и двамата изглеждат много щастливи с настоящите си семейства. Те се лутаха немалко, преди да срещнат истинсия човек за себе си. Това обаче не значи, че не са подвластни на човешките слабости.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар