Ася Капчикова провокира с нощно видео

Ася Капчикова провокира с нощно видео
4 (80%) 3 votes

Ася Капчикова провокира с нощно видео, в което тя сериозно пробужда мъжкото въображение. Красавицата, която наскоро се раздели с рап звездата на родната ни музикална сцена, известен като Криско, не само не страда толкова, но и не се спира на едно място за дълго.

Името на Ася Капчикова, известна като Мис Плеймейт, се свързваше първо с желания красавец Илиян Илиев, после с добилия популярност Динко, а накрая може да се окаже, че тя реално си е съвсем сама.

Палавата светлокоска в късните часове на нощта пусна свое горещо видео, на което снимайки се сама, добре се вижда, че придържа бюста си, докато изпраща въздушна целувка на феновете си. Макар и завоалирано, красавицата показва, че е без дрехи и в доста приповдигнато настроение, коментират и от светското издание „Лайфстайл“.

Каква е идеята на привлекателната блондинка не се знае, но е ясно, че или е била под въздействие на алкохол, или е имала бурна нощ. Изненадващо й се е приискало и да сподели публично еуфоричното си настроение.

Както знаем, освен с конкурсите за красота, Ася Капчикова обича да се показва и в различни риалити формати като „Черешката на тортата“ по Нова ТВ, където демонстрира завидни кулинарни познания и възможности с нескрито самочувствие.

Ася Капчикова - известна не само с красотата, но и с буйния си нрав провокира с нощен клип

Ася Капчикова – известна не само с красотата, но и с буйния си нрав, провокира с нощен клип в социалните мрежи, загатвайки че е без дрехи

Скоро пък показа характер в предаването на продуцентите и водещи по Би Ти Ви Иван и Андрей в конкурентната медия чрез „Фермата“, коментираме и ние от изданието за светски истории Клюки.БГ.

Очакваме и новите проявления на Ася Капчикова с нетърпение, а също и да видим повече от скритите й таланти. Дребничката хубавица има доста почитатели и още толкова недоброжелатели като всяка по-темпераментна личност.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар