Ути Бъчваров изригна срещу Миглена Ангелова: Тя е едно нищо!

Ути Бъчваров изригна срещу Миглена Ангелова: Тя е едно нищо!
3 (60%) 4 votes

Ути Бъчваров продължава враждата си с Миглена Ангелова и след „ВИП Брадър“!

Кулинарният спец Ути Бъчваров все още не може да прости на Миглена Ангелова, че го определи за „инфантил“. Нещо повече, готвачът продължава да сипе неприятни за феновете на журналистката думи, научи Kliuki.bg.

Актьорът по образование намира Миглена за най-недостойната личност в Къщата през тази година. Въпреки че най-големият му конфликт изглеждаше с Емануела, всъщност Меги го е подразнила най-много, пише „Ретро“.

Ути Бъчваров не спира да атакува Миглена Ангелова

Ути Бъчваров не спира да атакува Миглена Ангелова

„За мен Миглена Ангелова е най-голямото разочарование в това шоу. Тя е чист лицемер, който използва умело феновете на Емануела, за да постигне целта си. Добър играч е, признавам.“ – смята Ути Бъчваров.

Мистър Вкусно стига и по-далеч в упреците си към Желязната лейди на Къщата. Той омаловажава постиженията й в професията.

„Аз съм разговарял с някои от най-добрите журналисти в България. Не видях Миглена да влезе нито веднъж в някой интересен разговор. Тя е човек, който само взима информация, но не дава нищо. Какво работи тя? Освен че я знаем като водещ на едно предаване, което вече го няма, друго нищо не се знае за нея.“ – беснее Ути.

Един от журналистите, за които говори, е Димитър Цонев. Преди Митко да си отиде от този свят, той е бил много близък с Бъчваров. Двамата се сприятелили в БНТ, където работиха дълги години. Именно затова тв водещият е поел закрилата над Деси Цонева по време на шоуто.

Припомняме, че Ути загуби финала именно от Миглена Ангелова. Това сякаш още повече го настрои срещу нея. Дори се разбра, че на афтърпартито е поискал от дъщерите й тя да му се извини за „инфантил“.

Счита се, че Ути Бъчваров тотално намразил Меги, след като изгледал всички видеа, в които журналистката го напада словесно. Тогава той съвсем открито започнал да се изказва срещу нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Ути Бъчваров изригна срещу Миглена Ангелова: Тя е едно нищо!”

  1. Zlatena

    Дек. 04. 2016

    Истина за Пути Бъчваров той е злобен лицемер интригант и убиец на животни.А аз убийците на животни ги мразя от дъното на душата си.

  2. яго

    Дек. 05. 2016

    Ути, напълно си прав!

Добавете коментар