След великата победа: Тервел Пулев показа какъв човек е!

След великата победа: Тервел Пулев показа какъв човек е!
5 (100%) 1 vote

Тервел Пулев направи нещо уникално след победата си на ринга снощи!

Боксьорът Тервел Пулев е един от най-земните известни личности в България. Той го доказа и след победата си над Томислав Рудан от Хърватска, научи Kliuki.bg.

Очевидно братът на Кубрат Пулев няма нужда да купонясва по цяла нощ след свой успех на ринга. Напротив, той е семеен човек и е прекарал времето след мача само с жена си и детето им.

Тервел Пулев се доказа като съвестен човек!

Тервел Пулев се доказа като съвестен човек!

Това става ясно от постъпката на Тервел Пулев тази сутрин. Тя бе разкрита във Facebook от писателката Силвия Томова, която е видяла боксьорът да хвърля боклука преди няколко часа.

Да, колкото и изненадващо да звучи, бившият брадър е станал рано, за да помогне на съпругата си в домакинството. Най-невероятното е, че това се случва точно след гръмкия успех на боксьора на ринга снощи.

Тервел Пулев дълги години беше в аматьорския бокс и дори взе олимпийски медал преди 4 години. Той гледаше умело брат си как се боксира на професионално ниво. Дори често попадаше в екипа му.

Така дойде мигът, в който и Тервел реши да се пробва на профиринга. Това се случи в „Арена Армеец“, където Пулев постигна своята първа победа още в първия си мач.

Честито и дано все повече спортисти оценяват семейния живот, защото така идват най-големите успехи!


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар