Спомняме си за Андрей Баташов

Спомняме си за Андрей Баташов
5 (100%) 2 votes

Спомняме си за Андрей Баташов… Тази сутрин водещите на Би Ти Ви и негови близки припомниха за един обичан, но рано напуснал този свят талант – Баташов.

Андрей Баташов остави след себе си много постижения, много роли и песни, много изкуство и хора, които милееха за него и го следваха в творчеството му. Едва на 45 години, след тежко боледуване, той напусна земята.

Днес майка му застана пред камерите и разказа на кратко за него. Поводът е и книгата, издадена и написана от нея. В нея тя разказва някои истории, споделени от неговите приятели, предадени от нея в първо лице. Един различен и нов поглед към живота и творбите на Андрей Баташов – кратък, но пълен живот.

Майката на Андрей разказа как той се вълнувал при първите си изяви на сцената, как изкуството живеело в него и как той бил най-щастлив в творчеството си. Работата му била неговото щастие.

За жалост в личен план нещата не били същите. Макар да се оженил щастлив, проблемите не закъснели. Опитал, но се разминали, личното му щастие не било пълно, коментира неговата родна майка Теодора Стефанова.

Смята се, че преди години точно тя имала голямо участие в решението на синът си да сключат брак с младата Боряна, която днес майката не счита за добър избор в живота на покойния й вече син.

Сватбения миг на Андрей и Боряна Баташови

Сватбеният миг на Андрей и Боряна Баташови

За кратко той участвал и в политическата сцена на България. За Андрей Баташов двамата политици за пример са Симеон Сакскобурготски и руският политик и лидер Владимир Путин.

Човек с мнение и ясни политически възгледи, Андрей не съжалявал и не криел предпочитанията си, той не се ръководел от силните на деня.

Помним Андрей Баташов като много красив и изискан мъж. Това пречело, но и помагало. Той знаел цената си, не се дразнел, ако го пренебрегват в избора на роли понякога, просто търсел най-подходящата за себе си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар