Певицата Мира с невероятно разкритие: Когато Румяна умря, аз…

Певицата Мира с невероятно разкритие: Когато Румяна умря, аз…
4.8 (95%) 4 votes

Чаровната Мира е сред фолк дивите с най-голям стаж към днешна дата!

Тя е една от онези, които напуснаха „Пайнер“ първи, но и до днес има редовно участия. Нейното име е Мира. Певицата, която по-големите по възраст чалгаджии помнят отлично.

Мира стана популярна преди 17 години, когато още ходеше на училище. Като една тийнейджърка, придобила слава твърде рано, животът я е научил на много неща.

Едно от тях е да почита умрелите. Именно това тя е направила след смъртта на култовата фолк дива Румяна, научи Kliuki.bg.

Мира е обожавала Румяна, въпреки че не я е познавала

Мира е обожавала Румяна, въпреки че не я е познавала

„Много малко хора знаят това, което сега ще ви кажа. Аз станах известна в годината, в която Румяна почина. Много съжалявам, че не се запознах с нея. През 1999 г. имах участие в Стара Загора и получих първия си бакшиш. Той беше от 70 лв. Струваше ми се като цяло състояние. Още на следващия ден преведох 50 лв. за строежа на паметник на Румяна.“ – споделя пред в. „Шоу“ певицата Мира.

Днес изпълнителката на „Ела“ е част от „Диапазон рекърдс“. Тя е минала през почти всички музикални компания в България. Стартира в „Пайнер“, а после беше и в „Съни мюзик“.

Припомняме, че Румяна почина преди 17 години вследствие на автомобилна катастрофа. В онези години тя беше набрала изключителна популярност и дори се конкурираше с примата Глория.

Именно последната е взимала най-големия хонорар от своите участия тогава, разкри Мира. Гло е получава 1000 лв. на вечер, което за онова време е било много.

Мира продължава да има участия до ден-днешен. Тя не се чувства забравена и все още работи усърдно по проектите си.

Хубавицата след двадесетина дни ще навърши 33 г. Тя има мъж до себе си, но все още й липсва тръпката от майчинсвото. Затова певицата се надява, че в скоро време и тя ще има своя рожба, която да запълни изцяло живота й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар