Радина Думанян – Жена на годината за актриси!

Радина Думанян – Жена на годината за актриси!
5 (100%) 2 votes

Радина Думанян със заслужената награда „Жена на годината“ за актриси, в категорията за дами в киното. Младата новоизгряла звезда на киното у нас и позната ни от хитовия вече сириал „Откраднат живот“ спечели пред останалите конкуренти.

Златен успех за поредицата „Отраднат живот“ по Нова ТВ, където Радина Думанян играе главната роля, а също е и любимка на публиката. За финал на тази година Радина спечели и наградата в категория актриси „Жена на годината“.

Биляна Захариева спечели зрители и критика в поредицата за медицинския свят "Откраднат живот"

Биляна Захариева спечели зрители и критика в поредицата за медицинския свят „Откраднат живот“

Определено една много успешна година за чаровницата, коментират и в сайта на медията Нова ТВ.

Радина Думанян с награда за най-отличена според списание "Грация" в категорията на актрисите през годината

Радина Думанян с награда за най-отличена, според списание „Грация“, в категорията на актрисите през годината

Радина благодари на всички гласували за нея и за номинацията си. Тя призна, че се надява още дълго да вълнува зрителското внимание със своите роли и че за нея това е награда и за целия екип на сериала, с който тя проби.

Българското кино върви нагоре и поредици като тази за лекарите в „Откраднат живот“ и таланти като младата Радина и още нови лица са доказателството за това. Киното ни се развива и печели награди и почитатели, тук, а и по света.

Гала отличена като "Жена на годината" в категорията за Телевизия тази година тя грабна наградата

Гала отличена като „Жена на годината“, в категорията за Телевизия тази година тя грабна наградата

Още за конкурса можем да споменем, че и Гала бе отличена с приз „Жена на годината“ в надпреварата, организирана от списание GRAZIA. На церемония по връчването водещата на „На кафе“ получи наградата в категория „Телевизия“. Тя видимо развълнувана призна, че това е награда за целия екип на нейното предаване, толкова известно от години в ефира на НОВА.

Ние от изданието Клюки.БГ желаем много успехи още и на двете победителки и всички успешни дами у нас – те са символ на развитието и напредъка в българския шоубизнес, дано продължават да ни радват!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар