Сензация на хоризонта: Заби ли Графа Поли Генова?

Сензация на хоризонта: Заби ли Графа Поли Генова?
5 (100%) 2 votes

Поли Генова и Графа са в опасна близост, случва ли се нещо?

Двама от журито в „Гласът на България“ са в особено близки отношения. Става въпрос за Владимир Ампов – Графа и Поли Генова. Те са засичани многократно да се забавляват заедно извън работа, научи Kliuki.bg.

Освен че са жури в шоуто за певчески таланти, двамата вече имат и дует, който ще излезе на пазара съвсем скоро. Това още повече засилва подозренията за любов помежду им.

Графа по принцип е женен и лудо влюбен в съпругата си. Това обаче невинаги значи, че не би кривнал от правия път.

Графа опасно близък с Поли Генова

Графа опасно близък с Поли Генова

Поли Генова излезе от дълга връзка преди 2 години и оттогава се лута само в мимолетни. Дали Владимир Ампов не е точно това за нея?

Графа и Поли се познават още далеч преди „Гласът на България“. Досега обаче е нямало сигнали, че помежду им би могло да се зароди и повече от приятелство.

Другите в журито на предаването – Иван Лечев и Камелия, пък са точно на обратния полюс. Говори се, че рокаджията не можел да понася певицата, както междувпрочем всички от неговата гилдия относно попфолка.

Музикалният формат ще започне излъчването си по БТВ след няколко месеца. Вече чакаме с нетърпение да видим дали действително между Графа и Поли има нещо специално.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар