Елен Колева призна: Сашо Майонезата ме биеше!

Елен Колева призна: Сашо Майонезата ме биеше!
5 (100%) 2 votes

Елен Колева проговори за най-голямата си болка!

Красавицата Елен Колева е минала през жесток път, преди да стигне дотук. Най-големият кошмар за нея си остава връзката й със Сашо Майонезата, научи Kliuki.bg.

Актрисата направи невероятни признания в ефира на Би Ти Ви. Тя не спомена конкретно името на Алескандър Найденов, но стана ясно, че говори за него, тъй като той е мъжът, с когото беше цели 6 години.

„В тази връзка имах и физически, и психически тормоз.“ – призна Елен Колева пред Кристина Патрашкова.

Елен Колева с невероятно разкритие за Сашо Майонезата

Елен Колева с невероятно разкритие за Сашо Майонезата

Тя сподели, че по никакъв начин не смята, че кариерата й е била във възход заради Александър. Напротив, точно тогава хубавицата твърди, че не е получавала никакви роли, защото той й е забранявал да работи.

Както е известно, огромната ревност на Сашо Майонезата докара любовта му с Елен Колева до разпад. Бизнесменът постоянно мислел, че актрисата му изневерява и затова я подлагал на ужасяващи неща.

Относно връзката си с Калин Терзийски, Елен заяви, че тя е била плод на лудо влюбване, подобно на вирус. Затова е била неизбежна.

„Разделихме се, защото той направи избор, който на мен не ми допадаше. Той избра алкохола, а аз не искам да живея така.“ – разкри красивата звезда от „Шивачки“.

Днес тя живее доста скромно. Обитава квартира и получава незначителни суми от театралните си изпълнения. Красавицата обаче твърди, че е щастлива така.

„Искам да стана майка и смятам, че скоро ще го постигна.“ – призна още 32-годишната актриса.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар