Любомира Казанова избухна: Не ми е там мястото! (Вижте истината за отказа й)

Любомира Казанова избухна: Не ми е там мястото! (Вижте истината за отказа й)
4.7 (93.33%) 3 votes

Любомира Казанова разкри истинската причина за трудното си решение.

Преди дни гимнастичката Любимира Казанова оповести публично, че слага край на кариерата си. Тя влезе в отбора на вече пенсионираните Златни момичета буквално дни преди Олимпийските игри на Рио. Бе избрана за заместничка на пострадалата Цвети Стоянова, но звездата й гря прекалено кратко, научи kliuki.bg.

Любомира Казанова разкри истината за напускането си

Любомира Казанова се пенсионира прекалено млада

Като официална причина, довела до отказа й от спортната кариера Любомира Казанова посочи травма. Тя е изкълчила глезена си още преди Рио и й се е наложило да играе със зверски болни и на силни болкоуспокояващи. Въпреки това даде своя принос за спечелването на бронзовия медал. А именно такова отличие е нейната детска мечта. Люба е дъщеря на бронзовия медалист по кану-каяк Милко Казанов.

От малка тя си мечтаела да има същия медал, като неговия, и ето, че мечтата й се сбъдна преди няколко месеца. Тогава, обаче, Любомира Казанова бе нападната и обвинена във връзкарство, което й е помогнал да замести Цвети Стоянова. Сега, след само месеца активна кариера и един спечелен набързо медал, тя предава щафетата.

Мнозина я разбират, защото травмата й не само не е отшумяла, а и се е задълбочила заради усилените тренировки. А и момичетата, с които триумфира в Рио, се пенсионираха и ще бъдат заместени от своите наследнички. Именно с тях продължи работата си Любомира Казанова. Но само за няколко месеца…

Покрай изказванията й, че прекъсва кариерата си в разцвета на силите си – само на 20 години, само и единствено заради крака си, тя изплю камъчето. Гимнастичката сподели, че не се чувства на място в новия отбор. Любомира Казанова допълва, че не е успяла да се впише в тима, но усеща, че не е редно да продължава без старите грации.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар