Мариана Цонева със смразяващо разкритие: Магия затри Митко! (Вижте я)

Мариана Цонева със смразяващо разкритие: Магия затри Митко! (Вижте я)
3.8 (75%) 4 votes

Мариана Цонева останала вцепенена от разкритие, което направила в дома си.

Вдовицата на Димитър Цонев все още се бори с тежката травма, която й нанесе смъртта му. Вместо с времето състоянието на Мариана Цонева да се подобрява, обаче, то все повече се задълбочава. За това свидетелства и признанието, което тя направи преди дни, узна kliuki.bg.

Един от пироните, който Мариана е открила

Един от пироните, който Мариана е открила

В профила си във фейсбук Мариана Цонева публикува две доста притеснителни снимки. На тях акцентът е върху два на пръв поглед съвсем безобидни пирона, които, обаче, никак не са си на мястото. Или пък може би са точно на мястото, което им е отредил някой. Почернената съпруга споделя, че е открила пироните, забити в два шкафа в дома й.

Тя няма ни най малка представа как и защо са се озовали на тези необичайни места, нито кой ги е забил. Тя първо ги е заснела, а след това е побързала да ги махне. Единственото предположение, което се върти в главата на Мариана Цонева е, че това е черна магия. Не е ясно от кога обитава дома на фамилия, но лесно може да бъде свързана с трагедията, която ги сполетя наскоро, пише novini.bg.

Вдовицата никога не е криела, че вярва в свръхестественото, така че не е учудващо, че първата й мисъл е била именно тази. Близките й също останали силно притеснени от това разкритие. В момента въпросната къща се обитава и от Деси Цонева, Анахид Тачева и Янчо Таков-младши. Те заедно се борят с мъката, която ги завладя след загубата на Митко Цонев.

Сега, обаче, имат нова грижа на главата си, защото съкрушената Мариана Цонева съвсем се е отдала на параноята. Тя бял ден няма да види, докато не претърси цялата къща за още подобни окултни символи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар