Ирина Тенчева пак се похвали: Виж с какво реши да натрие носа на Миглена Ангелова! (още подробности)

Ирина Тенчева пак се похвали: Виж с какво реши да натрие носа на Миглена Ангелова! (още подробности)
5 (100%) 2 votes

Ирина Тенчева не се спира, щом стане въпрос коя е по-по-най в домакинството!

Ирина Тенчева, която беше намразена от стотици зрители по време на участието си във Вип Брадър, е решила да не се дава. Напротив. Тя за пореден път опита да натрие носовете на враговете си. Особено на дружките Миглена Ангелова и Вихра Петрова.

След излизането си от шоуто, Ирина Тенчева се покри за няколко седмици от света, но ето че вече се завърна. При това по-силна и нахъсана от всякога. И отново тънко захапа конкуренцията на темата коя е по-по-най в семейството и домакинството.

Ирина Тенчева

Ирина Тенчева пак се похвали каква перфектна домакиня е

Въпреки че в момента текат Коледните пости, половинката на Иван Христов се зае да показва колко добра готвачка е и как в дома й плющят редовно месо. При това от най-хубавото и приготвено по най-изискани рецепти.

Ирина дори си направи снимки как приготвя класическото патешко магре, което си е признат деликатес по цял свят. За жалост обаче, все по-малко са българите, които могат да си позволят лукса да го опитат.

За феновете и приятелите си в мрежата, Тенчева се впусна в обяснения на рецептата и съвета в никакъв случай да не печем дълго време патешкото магре. Защото тогава вместо крехко, месото се превръщало в жилава подметка или каиш.

Половинката на Иван Христов се раздава в кухнята

Половинката на Иван Христов се раздава в кухнята

„Повече от ясно е защо Ирина така се е вживяла в тези показни. Видя, че всички я посочиха с пръст и че не й симпатизират, и реши да навре в очите на хората единственото, което може. Пак започна да се хвали и то не с това как готви, а с това, че има на кого да готви. Така опитва да жегне Миглена и Вихра, но не й се получава. Хората харесват тях двете много повече“, коментират потребители в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Ирина Тенчева пак се похвали: Виж с какво реши да натрие носа на Миглена Ангелова! (още подробности)”

 1. Zlatena

  Дек. 05. 2016

  Ирина Тенчева си има прякор и той е тъпата Урина Тенчева това ще и остане за цял живот заради манипулативното интригантско поведение.

 2. Анто

  Дек. 07. 2016

  Вече ми писна от тази Ирина, да се разкара, че никой не иска да знае нищо за нея. Досадна, противна и гнусна парцалана.

 3. dim

  Дек. 07. 2016

  Irina -невероятна жена и домакиня.

 4. Анонимен

  Дек. 07. 2016

  На Ирина мястото и беше във фермата при кравите и прасетата , ама като се замисля и за там не става , защото там живеят в разбирателство , ако беше там , ставаше само за кочините и обора . Не става за съвместен живот , като гледах рожденият ден на Иван , кои от колегите и са били , учудена съм само Вальо Михов , какво правеше там , за останалите всички кухи лейки се събраха !

Добавете коментар