Соломон Паси съсипан: Виж какво му сервира голямата любов – съпругата Гергана Паси! (още подробности)

Соломон Паси съсипан: Виж какво му сервира голямата любов – съпругата Гергана Паси! (още подробности)
5 (100%) 2 votes

Соломон Паси не иска да повярва на това, което се случва с него и брака му!

Бившият ни външен министър Соломон Паси ще отпразнува 60-ия си юбилей след броени дни. Вместо да се чувства щастлив обаче, синът на Исак Паси от известно време насам не е на себе си.

Той не искал да повярва какво се случва с него и брака му с далеч по-младата Гергана Грънчарова – Паси. Екс министърката по европейските въпроси буквално довършила мъжа си с поведението си. Тя все по-често оставяла Соломон Паси сам у дома им и излизала да се забавлява по нощите.

Соломон Паси

Соломон Паси в ужас да не се раздели с жена си Гергана Паси

Почти винаги компания й правела нейната близначка Михаела. Което обаче по никакъв начин не успокоявало бившия външен министър. Паси, който се прочу с прословутия си трабант, от ден на ден посървал все повече, разкриват близки до него източници.

Той се страхувал неистово от прогресиращата си възраст и постоянно виждал призраци. Боял се, че жената, която обича лудо и заради която изостави бившата си съпруга Бинка Пеева, ще го зареже. Или още по-зле – че ще си хване млад любовник.

„Навремето Соломон Паси и Гергана живееха твърде интензивен живот и постоянно обикаляха ресторанти и клубове. Пиеха, хапваха, веселяха се. Но откакто годинките започнаха да му натежават, Мони Паси не издържа вече на това темпо. Стигало се е дотам двамата с жена му да си организират романтична вечеря, а той да заспи на масата“, разказват запознати.

Това тежало на все още младата и жизнена Гергана Паси, която свикнала да оставя благоверния си у дома и да шета по заведенията с Михаела. Към момента няма данни, че Гергана си е намерила друг мъж, но из столицата се шушука, че както й се живее, нищо чудно скоро да намери заместник на Пасито.

Ако това стане, Соломон Паси ще е тотално смазан, тъй като винаги е боготворял втората си съпруга и продължава безропотно да изпълнява всяка нейна прищявка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Соломон Паси съсипан: Виж какво му сервира голямата любов – съпругата Гергана Паси! (още подробности)”

  1. МЕРИ

    Дек. 07. 2016

    ААА…..ВИЖ ТИ КАКВИ ОБРАТИ СЕРВИРА ЖИВОТА И НАКРАЯ ВСЕКИ СИ НАМИРА МАЙСТОРА !
    НЕ МОЖЕ САМО ДА ВЗЕМАШ ! В ОПРЕДЕЛЕН МОМЕНТ ПЛАЩАШ ДОСТА ПО-СКЪПО…

Добавете коментар