Аня Пенчева ужаси със страшна истина за Петя Дикова! (още разтърсващи разкрития)

Аня Пенчева ужаси със страшна истина за Петя Дикова! (още разтърсващи разкрития)
4.3 (86.67%) 3 votes

Аня Пенчева разкри най-големия си кошмар в живота!

Красивата родна актриса Аня Пенчева не спира да благодари на Бог за живота, който води и най-вече за семейството си. Тя е щастлива с втория си мъж Ивайло Караньотов, но най-благодарна е за двете си деца Петя Дикова и Ангел Караньотов.

„Преди всяка Коледа не пропускам да благодаря на Господ за децата, които ми даде и се чувствам най-благословената на света заради тях. Още повече, че на два пъти лично аз спасявах живота им. И на двамата“, разкри Аня Пенчева.

Аня Пенчева

Аня Пенчева не може да забрави тези ужасии с децата си

Бившата половинка на Сашо Диков си спомня с ужас как Пипи учила в САЩ, когато трябвало да си направи някаква ваксина. Вместо да отиде в болница обаче, малката още Петя Дикова попаднала на някакъв индиец в подлез. Последният твърдял, че прави ваксини и щерката на Аня Пенчева веднага запретнала ръкав.

„Слава Богу, че още на следващия ден се връщаше в България. Когато я видях, щях да припадна – пристигна неадекватна. Веднага хукнахме по болниците и се оказа, че е развила сепсис. Само аз си знам какво преживях тогава и колко хапчета бяха нужни, за да я спасим“, още трепери актрисата.

А катастрофата със сина й Ангел Караньотов била на път да я довърши. Момчето се състезавало с любимите си мотори в Гърция, когато решил да направи атракция за публиката и скочил с мотора. Обаче не само паднал, но съдиите не го видяли и един от другите мотори минал през него.

„Тогава не знам как прескочих оградата. И Стефка Костадинова щеше да ми завиди. Хвърлих се към детето си, за да го спася от летящите около него мотори. Още сънувам кошмари и се будя от сън с викове. Само аз си знам как оживях след тези мъки“, разкрива Аня Пенчева.

Затова и тя е убедена, че се е научила да се радва на привидно малките неща, от които всъщност по-големи няма. И да благодари за всеки един ден със семейството и децата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Аня Пенчева ужаси със страшна истина за Петя Дикова! (още разтърсващи разкрития)”

  1. zoru

    Дек. 06. 2016

    Егати тъпата крава. А дали не я е имунизирал и анално…

Добавете коментар