Бомба: Тази истина за Ани Цолова втрещи всички! (виж каква тайна крие топ водещата – още подробности)

Бомба: Тази истина за Ани Цолова втрещи всички! (виж каква тайна крие топ водещата – още подробности)
5 (100%) 2 votes

Ани Цолова никога не е повдигала толкова много завесата на личния си живот!

Топ водещата на Нова телевизия Ани Цолова направи разкритие за личния си живот, което изненада всички. Тя никога досега не е обичала да говори за себе си извън работата и най-многото, което е правила, е да разкаже набързо за брака си.

Днес обаче Ани Цолова разкри една от най-големите си тайни. А именно истината за първата й любов и младите години. Които признава, че си спомня с огромно умиление и до днес.

Ани Цолова

Ани Цолова за първи път призна истината за личния си живот и разказа за първата си любов още като младо момиче в Плевен

Вярвате или не, но се оказа, че Ани Цолова е нямала никакво гадже в ученическите си години. Първата й любов и изобщо първият контакт с мъж бил чак, когато завършила училище и вече била пълнолетна.

Въпросният мъж бил само с година по-голям от нея и също учил в плевенската гимназия, чиято възпитаничка била и Цолова. Двамата се обичали много, но се наложило да се разделят, защото момчето заминало да следва в столицата.

„Преди него бях абсолютната зубърка. За мен съществуваха само и единствено уроците, учебниците и контролните. Докато съучениците ми се чудеха в кое кафене да се заврат и само си говореха за целувки и гаджета, аз мигах на парцали. Нищо не разбирах от любовни дела и само учех ли учех. Но не съжалявам за това, защото си беше мой избор и смятам, че съм постъпила правилно“, разкрива Ани Цолова.

Тя признава и, че в живота й е нямало много мъже. Дори напротив – съпругът й Васил Мичев е един от първите, с които обаче тя си остава и до днес. Въпреки всичко, което се пише за тях по таблоидите, истината била, че бракът им върви по мед и масло.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Бомба: Тази истина за Ани Цолова втрещи всички! (виж каква тайна крие топ водещата – още подробности)”

  1. 123

    Дек. 07. 2016

    Тъпа разтури къща

  2. валери

    Дек. 08. 2016

    Учудвам се ,че такава грозотия като лелка анка,може изобщо да има първи контакт с някой мъж.

Добавете коментар