Моника Валериева, срам нямаш ли? Това дойде в повече и на най-разкрепостените

Моника Валериева, срам нямаш ли? Това дойде в повече и на най-разкрепостените
5 (100%) 2 votes

Моника Валериева втрещи всички с простащина

Моника Валериева накара пуританите да почервенеят от срам, а по-разкрепостените да се отвратят от нея. Моделката не спира да ръси унизителни и срамни думи и да доказва, че за простащината няма почивен ден.

Поредната изцепка се случи в неделния ден. Тогава тя, заедно с част от съквартирантите на ВИП Брадър 2015, се събраха на вечеря в елитен столичен ресторант. Освен нея, там присъстваха още Светлана Василева, дует „Ритон”,Станимир Гъмов, както и Деян Топалски.

През цялото време на вечерята, освен глезотии и неадекватно държане, Моника Валареира отговаряше на директни въпроси на своите фенове. За целта бе осъществена чат връзка с феновете на моделката й. Разбира се, на въпросите им отговаряше Станимир Гъмов.

Кукловодът бе иззел ролята на водещ и на неин мениджър, защото Моника така и не успяваше нито да върже свястно изречение, нито да отговори дори и на най-елементарните питания.

Но всички се изумиха на една от изцепките й. Момата от Дупница заяви, вероятно да се покаже колко е веща, че когато Станимир Гъмов стане президент, тя ще бъде новата…Моника Люински.

Което накара дори присъстващите на вечеря бивши съквартиранти да застинат в ступор от нейните „гениални изказвания”.
Но чашата преля, когато ни в клин, ни в ръкав Моника Валериева „посъветва” последователите си не да правят любов и да се обичат, а просто да се ….онождат.И то най-безсрамно се изцепи с тази „умна мисъл” в чата.

Това дойде в повече дори и на най-разкрепостените, които не биха си позволили на всеослушание да посъветват така феновете си. Което по безспорен начин доказа, че Люси Иларионов е бил прав. Припомняме, че режисьора на чалга клипове я обвини в ефир, от Изповедалнята на Къщата на Големия брат, че Моника Валериева си изкарва прехраната с най-древната професия.

Моника Валериева шокира с нецензурни съвети

Моника Валериева шокира с нецензурни съвети

И въпреки заканите, моделката не успя да осъди любимия на поп фолк певицата Ани Хоанг. Нито да докаже с какво точно е известна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар