Скандал: Полицаи нападнаха Анелия!(Шокиращи подробности)

Скандал: Полицаи нападнаха Анелия!(Шокиращи подробности)
Гласувайте за статията

Анелия се размина на косъм от огромен скандал

Анелия една отървала белезниците, които полицаите се заканили да й щракнат преди няколко седмици. Поп фолк дивата заминала с част от екипа си да снима нов клип в Турция. На летището в Истанбул тя трябвало да мине през проверка на документите. Пред първото гише поп фолк дивата чинно се наредила на опашката и изчакала реда си.

Но сагата се разиграла на второто гише. Заради зачестилите атентати в южната ни съседка, мерките за сигурност били завишени. Нервите на поп фолк звездата обаче не издържали и тя прередила всички и тръснала паспорта си пред сащисания полицай.

„Защо е тази нова проверка? Какви са тези глупости? Защо трябва да висим втори път на опашката?”, недоволствала певицата. Служителите на летището остро й се скарали, като я накарали да се върне на местото си и да си изчака реда. Тя не само че не ги послушала, а започнала да се заяжда с тях.

Поп фолк дивата недоумявала и защо, след като сме в Европейския съюз, й искат и международен паспорт. Фолкаджийката настоявала упорито да я пуснат веднага и повече да не я проверяват.

„Анелия не знаеше, че Турция не се намира в Европейския съюз и заради това не може да се влезе в страната само с лична карта. А е необходим международен паспорт”, разказват за комичната ситуация очевидци на случката.

Но нещата не спрели дотук. Звездата на „Пайнер” не спирала да се разправя с полицаите и дори да ги обижда. В един момент нещата така се нагорещили, че един от униформените за малко не й щракнал белезниците. Дори се заканил да я тикне зад решетките.

Веднага, в конфузната ситуация се намесили хора от екипа й. Те обяснили на ченгетата, че това е известна българска певица, която е изнервена покрай предстоящите й снимки на новия й клип.

Анелия отървала на косъм белезниците

Анелия отървала на косъм белезниците

След моментно колебание полицаите й заповядали да си свали очилата, които Анелия не махнала при проверките и да се нареди на опашката.

В края на краищата тя се примирила и така се спасила от решетките.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар