Бомба: Цвети Стоянова напуска България! (неочаквани разкрития за златното момиче)

Бомба: Цвети Стоянова напуска България! (неочаквани разкрития за златното момиче)
5 (100%) 3 votes

Цвети Стоянова вече си стяга куфарите, напуска родината си!

Златното момиче Цвети Стоянова си взима сбогом с България. Гимнастичката вече е стегнала куфарите и съвсем скоро заминава за Германия. Тя обаче няма намерение да емигрира там, поне засега, а да се лекува.

Близки до нея източници разкриха, че рехабилитацията и лечението, което провежда у нас и то само по един час на ден, е недостатъчно за пълното й възстановяване. Затова експерти я посъветвали да се ориентира към Германия, където реално могат да я излекуват напълно.

Цвети Стоянова

Цвети Стоянова напуска България и заминава за Германия, за да се лекува

Припомняме, че Цветелина Стоянова месеци наред се бореше за живота си в Пирогов, след като опита да се самоубие. Тя скочи от шестия етаж на блока си в столицата, причината за което и до момента остава загадка.

Приятелят на Цвети Стоянова – Александър Любенов е неотлъчно до нея. Той пътуваше ежедневно от Пловдив за София, докато тя беше в болницата. А от няколко месеца вече двамата живеят заедно под един покрив.

Цвети успя да се възстанови почти напълно след инцидента като към момента дори сама шофира автомобила си. Все още обаче има какво да се желае по пълното й оздравяване и затова тя ще трябва да прекара известен период време в чужбина.

Когато се върне у нас, Цвети е решила да продължи образованието си в НСА, където в момента е студентка в четвърти курс. Баба й и близките й хора са благодарни на Бог, че е върнал при тях красавицата. И са убедени, че оттук нататък за нея предстоят само хубави моменти.

Колкото до прословутата сватба на Цвети и Александър, то тя се отлага във времето, но и двамата са категорични, че искат да изживеят живота си заедно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар