Бруталната истина за Алекс Раева: Свекърва й Мая Димитрова разкри чудовищни неща! (още подробности)

Бруталната истина за Алекс Раева: Свекърва й Мая Димитрова разкри чудовищни неща! (още подробности)
5 (100%) 4 votes

Алекс Раева и диджей Дончо са заедно от години, но връзката им се оказа повече от греховна!

Бившата вокалистка на Слави Трифонов – Алекс Раева е обичана и харесвана от мнозина. В това число и от дългогодишния си любим диджей Дончо. Това обаче не се отнася за майка му Мая Димитрова, която разкрива истината за певицата и водеща.

Оказва се, че твърденията на Алекс Раева преди време, че тя била на Малдивите да се гмурка и нищо не подозирала за решението на Дончо да разтрогне брака си, са пълна измислица.

Алекс Раева

Истината за Алекс Раева шокира всички

Родителката на диджея Мая Димитрова не можела да гледа Алекс и на снимка, тъй като певицата се оказала причината за разбития брак на сина й. Който дотогава живеел мирно и сговорно със съпругата си, пише сайтът Слава.бг.

Възрастната дама не може да прости на Раева, че е оплела в мрежите си наследника й и е причинила страдание на снахата. Която била повече от прекрасна и разбрана девойка.

Според нея, дори Алекс Раева стигнала по-далеч, поставяйки ултиматум на Дончо – или тя, или жена му. Омагьосан от красотата и популярността на певицата, диджеят не му мислил много и набързо приключил брака си.

В момента Алекс и свекърва й още са в обтегнати отношения. Мечтата на Раева е да роди дете от диджей Дончо, двамата правят многократни опити, но нещата все удрят на камък.

„Искаме бебето и го чакаме с огромно желание, но всичко е Божа работа. Много пъти съм мислила по въпроса и съм готова да се подложа на ин витро. А ако е необходимо и в краен случай съм склонна и да си осиновим дете. Важното е да сме заедно и да се подкрепяме“, беше заявила самата Алекс Раева пред столично списание.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар