Скандал: Румен Радев не може да озапти първата дама! (Десислава Генчева шокира стотици в НДК – виж тук)

Скандал: Румен Радев не може да озапти първата дама! (Десислава Генчева шокира стотици в НДК – виж тук)
5 (100%) 4 votes

Първата дама Десислава Генчева с право носи прякора генерал Деси!

Генерал Деси – така наричат вече съпругата на новия президент ген. Румен Радев, а и с пълно основание. Първата дама Десислава Генчева успява да шокира и скандализира всички още от нощта на балотажа за президентските избори и победата на мъжа й.

Оттогава насам тя е по-одумвана и следена от медиите и от самия бъдещ президент на България. Но бившата пиарка на ВВС явно няма нищо против, дори обратното.

Десислава Генчева

Първата дама Десислава Генчева отново скандализира с гафовете си, всички са сащисани

Както вече агенция Пик съобщи, Десислава Генчева моментално настояла за мащабна охрана от НСО, тъй като се страхувала за сигурността си. Същите тези гардове придружаваха нея и съпруга й по време на оперен концерт преди седмица. Както и тази неделя в зала 1 на НДК, където двойка изгледа фолклорен концерт.

Десислава Генчева сащисала публиката с настояването си организаторите да оповестят първо цветята, изпратени на изпълнителите от нея и Румен Радев. Както и да съобщят лично нейното име, заедно с това на президента.

„Това е извън всякакъв протокол, което е направо смешно. Първо – Румен Радев още не е встъпил в длъжност, а изпревари всички настоящи и действащи министри и длъжностни лица, също изпратили поздравителни адреси. И второ – по протокол се съобщава името на президента и неговата съпруга. Без да се цитира името й. Явно генерал Деси си умира да изпъкне навсякъде“, коментират експерти по политическия етикет.

Това отново предизвика вълна от коментари по интернет форумите и одумките, че ген. Румен Радев е мъж под чехъл. И че генерал Деси всъщност ще дърпа юздите на „коня“, наречен президентска институция.

„Да вземе да се ориентира Радев, докато е време. Защото любовта си е любов, но държавната отговорност е нещо съвсем друго. Дано не ги смеси и превърне президентството в семейна история“, коментират потребители.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Скандал: Румен Радев не може да озапти първата дама! (Десислава Генчева шокира стотици в НДК – виж тук)”

  1. ADALIETAKA

    Дек. 06. 2016

    А дали е така, както се представя тук, нещо не се връзва…

  2. 345

    Дек. 07. 2016

    Простакеса

Добавете коментар