Първи разрив между Борислав Комсийски и Надя Иванова! (ще попречи ли това на връзката им – подробности)

Първи разрив между Борислав Комсийски и Надя Иванова! (ще попречи ли това на връзката им – подробности)
3.4 (68%) 5 votes

Борислав Комсийски и Надя Иванова са заедно съвсем отскоро, а проблемите вече започнаха!

Бившите брадъри Борислав Комсийски и Надя Иванова шашнаха всички като се събраха едва седмици след края на риалити формата. Двамата открили чувствата си един към друг съвсем неочаквано, въпреки че Боби си падна по водещата на „Елит“ още от самото начало.

Припомняме обаче, че тогава тя не показа никакъв интерес към него. Дали от притеснение от камерите, или заради все още голямата й болка по изгубения годеник Йоло. Това само тя си знае.

Борислав Комсийски

Борислав Комсийски и Надя Иванова с първи скандал, а връзката им е едва от седмици

Близки до Борислав Комсийски разкриха как той не се отчаял, а след Вип Брадър започнал да загражда красавицата и да й засвидетелства чувствата си с много внимание и разбиране. Така, от дума на дума и от вечеря на вечеря, тя му се доверила и искрата пламнала.

Днес обаче приятели на Боби са сащисани от неочаквания обрат между двамата и от първия им директен разрив в отношенията. Причината за това е ревността на Комсийски към Надя Иванова, чието сърце още било отдадено на покойния й годеник.

Наскоро водещата на „Елит“ била забелязана да пръска над два бона от хонорара си в шоуто за дрехи в столичен мол. Дрешките били стилни и красиви, но почти всичките били в черен цвят.

Точно това подразнило Борислав Комсийски, който се надявал, че след старта на връзката си, Надя ще успее или поне ще опита да забрави годеника си. И да обърне нужното внимание на него.

Той се опитал да намекне за това, но водещата го разбрала криво и избухнал скандал. Надя Иванова се разплакала и си тръгнала от дома на Борислав Комсийски. Който останал объркан и наранен от реакцията й.

Как ще се развият отношенията им оттук нататък, предстои да разберем с течение на времето.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар