Румен Овчаров в ступор: Разкритието за дъщеря му Яна го съсипа! (шокиращи подробности)

Румен Овчаров в ступор: Разкритието за дъщеря му Яна го съсипа! (шокиращи подробности)
4.7 (93.33%) 6 votes

Румен Овчаров не е на себе си от истината за щерка си Яна!

Яна Овчарова – щерката на бившия енергиен министър Румен Овчаров, успя да съсипе баща си с неочаквана истина за себе си. Красивата банкерка и отскоро певица сащисала родителя си с погубната си страст към кубинеца Алфредо Торес.

Да, всички знаем чаровника Алфредо, който обаче е семеен от години и не само това. Той и съпругата му Гена, която е чистокръвна нашенка, имат цели четири отрочета.

Румен Овчаров

Румен Овчаров в шок от това, което научи за дъщеря си Яна и нейната страст към Алфредо Торес

Тъкмо това хвърлило в шок екс министър Румен Овчаров, който бил бесен на прищевките на дъщеря си. Близки до обкръжението му разкриват, че Яна Овчарова от известно време работела рамо до рамо с Алфредо Торес и буквално откачила по него.

„Знаете какви са жените като си наумят, че искат някой мъж. Янчето е супер хубавица, умно момиче, но този път яко нагази в бакиите. От известно време насам се е залепила за Алфредо и още малко на главата си ще застане, за да го спечели. Той обаче е железен и не иска да чуе. Остава верен на съпругата си Гена и на децата“, коментират източниците.

Това давало поне малко надежда на Румен Овчаров, който се молил дъщеря му да се измори да тича след танцьора и да се кротне в прегръдките на свободно и перспективно нашенско момче.

Зевзекът кубинец завъртял главата на хубавата Яна

Зевзекът кубинец завъртял главата на хубавата Яна

Знаем обаче, че забраненият плод винаги е най-вкусен и най-желан. А в случая Торес представлявал точно това за Яна Овчарова. И макар всичките й приятели да се чудели на акъла й и да опитвали да я вразумят, хубавицата не щяла и да чуе.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар