Виж къде: Веско Маринов ще си го подава с Преслава? (+Още подробности)

0

Веско Маринов се заплете в нова интрига

Веско Маринов ще си го подава с Преслава. В тройката ще участва още не кой да е, а сестрата на гласовитката от Добрич, народната певица Ивелина Колева. Тримата ще бъдат на сцената на 25-декември.Интересното е, че звездите, в този вид ще са за първи път заедно.

Тримата изпълнители на „Пайнер” ще участват в четиринадесетото издание на благотворителната инициатива на президента на Република България-„Българската Коледа”.

Топ певицата, народната изпълнителка и гарда на българската музика ще са част от благотворителната програма за хора в затруднено положение. Тази година то ще е насочено към децата с тежки заболявания.

На сцената освен тримата изпълнители, които ще си подават микрофона, ще се качат още известни и обичани имена от поп фолка, естрадната музика, различни хайлайф персони и випове.

Веско Маринов наскоро призна, че концерта му в зала „Арена Армеец” е апогея в кариерата му. Любимецът на поколения българи е на сцената вече 35 години и това той отпразнува пред близо над тринадесет хиляди фенове, които се насладиха на песните му.

Според груба сметка певецът е прибрал около милион от изявата си. Но преди това изпълнителят на „Горчиво вино” призна, че трудно приключвал месеца, защото той не пеел за пари.

Вероятно сега, след като постъпленията му са около милион от сценичната му изява в атрактивната зала. Така той ще се чувства много по-добре и свободен поне няколко месеца напред. Стига отново да не си изпържи акъла по поредната нова любовница и тя не му скъса джоба, шегуват се зевзеци.

Все пак той има упование в дъщеря си Йоана. Момичето бе на концерта на баща си със своето семейство. Юристка по образование хубавицата призна, че баща й помогнал да се нареди на служба в държавното предприятие „Ръководство на въздушното движение”.

Веско Маринов излиза на една сцена с Преслава
Веско Маринов излиза на една сцена с Преслава

Щерката на Веско Маринов взима заплата в размер на хиляди левове и определено ще подаде ръка на баща си, ако той фалира.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.