Феновете вцепенени: Ето каква се оказа любимката им Емануела! (още подробности)

Феновете вцепенени: Ето каква се оказа любимката им Емануела! (още подробности)
4.7 (93.33%) 6 votes

Емануела успя да втрещи феновете си, които изригнаха в мрежата!

Чаровната и изкусителна Емануела направо вцепени феновете си. Особено по-суеверните от тях. Оказа се, че фаворитката на зрителите във Вип Брадър е не само красавица и темпераментна дама, а и… ясновидка.

До този извод стигнаха почитатели на певицата, които луднаха по новото й парче. То се нарича „Почти перфектен“ и излезе на бял свят точно на 28 ноември вечерта.

Емануела

Емануела шашна феновете с ясновидските си прояви

Това съвпадение шашна феновете й, защото в клипа на Емануела има пухкав и красив сняг. А точно по същото време – в същия ден и час, в България и най-вече в столицата заваляха и първите снежинки. София се покри цялата за броени часове, а мало и голямо се юрна да се радва на бялата прелест.

„Е, стига де! Емануела, ти си невероятна! Не само си господарка на мъжките фантазии и сърца, но явно и на метеорологичните промени. Защото позна, че точно в този час ще видим за първи път сняг тази година. Как така пък го уцели, бе, момиче – ако не си гадателка, разбира се“, моментално изригнаха потребители с коментари в мрежата.

Към момента новото видео на изпълнителката се върти с бясна скорост из нета, а гледанията и споделянията му се покачват непрекъснато. Емануела е безкрайно доволна от този факт, тъй като отдели наистина много време и професионализъм на песента и клипа към нея.

Колкото до личния й живот, самата тя неотдавна призна, че вече има мъж в сърцето си, но не бърза да разкрива самоличността му. Определено обаче това не е никой от съквартирантите й в Къщата на Вип Брадър. С които Емануела си остана само в чисто приятелски или делови отношения.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар