Ива Екимова плаши с вида си? (Новото й гадже ли я докара до това+снимки)

Ива Екимова плаши с вида си? (Новото й гадже ли я докара до това+снимки)
5 (100%) 4 votes

Ива Екимова плаши с неугледният си вид

Ива Екимова не е това, което бе на екран. Наперената пиарка на звездите направо е неузнаваема. В това се убедили продавачки от столичен мол, които я видели отблизо. Там блондинката била на шопинг с дъщеря си Дара. Картината направо била стряскаща. От наперената бивша брадърка нямало и помен.

„Лицето й бе ужасно. Без грим, направо страховито. Кожата й бе отпусната, лицето подпухнало, нямаше грим, сякаш беше или препила или нещо наистина я е изтормозило”, все още удивени споделяли продавачките в мола. Двете с щерка си обиколили магазините, дълго се застоявали пред някои стоки, но така и не напазарували нищо.

Компания им правел мъж. Според клюката най-актуалното гадже на Екимова в момента е Ивайло Чобанов, по прякор Иво Пилето. Той е добре известен в подземния свят. Слухът не само свързва пиарката с „лошото момче”, но и с това, че той не й разрешавал да посещава светски събития, нито дори да се вижда с приятелки.

Мъжагата държал любимата си под ключ и единственото което й разрешавал е да бъде само в неговата компания, гласи още прясната клюка.

Продавачките обаче не спирали да се питат какво е довело до този плачевен вид бившата водеща. При все че тя е добре финансово, а и никога не е извършвала тежък физически труд.

Други предполагат, че отношението на настоящия й любовник я съсипвало. Тя все още не можела да прежали екс годеника си Петрозар. Припомняме, че бизнесмена я заряза заради това, че флиртуваше с по-млади мъже.

Ива Екимова плаши с вида си

Ива Екимова плаши с вида си

Богаташът бил традиционалист и изобщо не прощавал изневярата, пък била тя и само под формата на флирт.iva2

След Петрозар, клюката я свързваше с още няколко богати мъже, включително и с футболния ас Вальо Михов. Това обаче се оказа поредната партенка по неин адрес.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар