Шаш: Какво се случва с Драго Чая? (Закова кантара на 106 кг)

Шаш: Какво се случва с Драго Чая? (Закова кантара на 106 кг)
4.8 (96%) 5 votes

Какво се случва с Драго Чая?

Драго Чая отново захвърли диетите, освини се пак. От финият водещ няма и следа. Надебеля! Драгомир Драганов, както е истинското му име, закова кантара на 106 килограма!

Атрактивният журналист от БНТ отново наля форми, изду бузи и напълни баджаци. Йо-йо ефектът го е чопнал здраво, дивят се близки до телевизионера. Само преди три години той успя да отслабне драстично.

Свали цели четиридесет килограма от пищната си снага и намали с няколко номера дрехите, които носеше.

По това време той не спираше да се хвали със здравословното си хранене, както и със съвсем новия си начин на живот. По време на диетите той категорично отхвърли алкохола, както и тестените и сладки неща, които обожава.

Но сега пак се е налял и кантара страховито отчита едрогабаритните му форми. През последните години водещият премина през различни трансформации във визията си. Един ден след рождения си ден той решил коренно да се промени и да отслабне заради себе си и здравето си.

Признал, че липсата на сериозни професионални ангажименти и краха на дългогодишната му връзка го тласнали трайно към хапването. И резултата не закъснял, ошишкал се.

След което решил да поправи стореното. Подложил се на зверски режим. Имало дни, в които хапвал само няколко ябълки, един-два грейпфрута, кило и половина ягоди. Отказал пърженото, тлъстите меса. Позволявал си единствено пилешко, телешко и риба, и то в малко количество. И огромно количество зеленчуци.

„Реших да подложа организма си на зверско изтезание и да видя дали мога да издържа на изпитанието.

Драго Чая преди

Драго Чая преди

Накарах стомаха си да приема по-малко храна и чудото стана”, разкрива той. След това започнал и да тренира-фитнес, ходене пеша.

Драго Чая пак напълня!

Драго Чая пак напълня!

Не забравял за топлата вода. Трикът научил от Лили Иванова. Приемал горещата течност не само сутрин, а през целия ден. Сега обаче Драго Чая отново е наритал диетите. Какво го е накарало пак да посегне на храната, питат се и близките му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар