Страшен скандал между Илиян и Камелия: Тупалката заряза съпругата си! (шокиращи подробности)

Страшен скандал между Илиян и Камелия: Тупалката заряза съпругата си! (шокиращи подробности)
4 (80%) 4 votes

Илиян и Камелия са разделени, но вината за това е на певеца!

Кой не помни Илиян Тупалката?! Преди няколко лета певецът беше номер едно в чалгата, заедно с колегите си Борис Дали и Константин. С които изпяха прословутото парче „Палатка“. После той продължи с хитовете си сам, след което обаче славата му леко залезе.

И Илиян реши да отдели време на личния си живот като се ожени за любимата си Камелия. Красавицата му роди дете, а сватбата им бе за чудо и приказ. Макар и малко кичозна.

Илиян

Илиян Тупалката заряза жена си Камелия, двамата са пред развод

Преди да срещне Камелия, Илиян Тупалката го раздаваше топ мачо, който вършееше по заведенията и единствената му цел беше да забърше поредната бройка за една вечер. После уж се очовечи и от медия на медия се кълнеше колко е влюбен и как Ками е единствената за него.

Явно всичко е било с времето си, защото към днешна дата въпросната съпруга се превърна в персона нон грата за изпълнителя. Близки до обкръжението на Илиян разкриха, че той е зарязал жена си дори без ясна причина. И пак го е ударил на живот.

Всъщност от доста време насам Камелия не е забелязвана на нито едно негово участие. Нещо, което редовно правеше преди. Тя буквално не пропускаше изява на мъжа си и тичаше след него от клуб на клуб.

Благоверната му липсваше и на големия концерт на Пайнер в зала Арена Армеец, което вече е и основното доказателство за раздялата им. Според запознати, двамата развалили дослука след поредица от изневери от страна на Илиян. За които той хем не се извинил, хем и вдигнал луд скандал на Ками, че не е човекът, който ще му държи сметка.

„Мъже като Тупалката не са за брак и семейство. Той може да е прекрасен баща, но като съпруг е кръгла нула. Такива хора изобщо не бива да се женят, но кой да мисли с главата си. Затова и разводите се нижат един след друг“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар