Мариана изплака: Ето това уби Димитър Цонев! (Още шокиращи разкрития)

Мариана изплака: Ето това уби Димитър Цонев! (Още шокиращи разкрития)
4.4 (87.5%) 8 votes

Димитър Цонев си отиде рано от този свят

Димитър Цонев  си замина на 57 години, покосен от аневризма. Лекарите не успяха да спасят известният телевизионер, защото имаше няколко пробойни в аортата към главния мозък. Въпреки спешната намеса на докторския екип, водещият от БНТ 1 издъхна, твърде млад.

Наскоро половинката на известният новинар разкри доста шокиращи подробности около кончината му. Смъртта му не е случайна и е дело на магия, категорична е Мариана Цонева. Нейните думи шокираха широката общественост.

Любещата съпруга е категорична, че зла намеса е предизвикала ранната и неочаквана смърт на мъжа й.Близо четири месеца след смъртта му, тя изплака, че е убедена, че има направа. Именно черната магия е „виновна” за смъртта на съпруга й. И сочи доказателства в тази посока.

В социалната мрежа съпругата на сина на актьора Коста Цонев показа неоспорими доказателства за нейните думи. Тя пише за пирони, които открила забити в кухненски шкафове.

„Никой от семейството ми няма да забие тези пирони в кухненските шкафове. И освен това те са на такова място заковани, че нито придържат нещо, нито са от полза за каквото и да е”, твърди съкрушената вдовица.

Мариана на Димитър Цонев разкрива, че единият от пироните е забит на вратичката на кухненския шкаф. Другият е на страничната плоскост на шкаф в дневната. И при двата там не им е нито мястото, нито има някаква нужда от тях, за да са приковани на подобно место.

Цонева не скрива, че вярва в отвъдното и мистериите на паралелните светове. В Интернет пространството тя споделя още, че е извадила пироните от шкафовете, но е силно притеснена за последствията. Все пак се надява, че повече нещастие няма да има в почерненото й семейство.

Димитър Цонев умрял от черна магия?

Димитър Цонев умрял от черна магия?

Продължава да се пита обаче кой така неистово е пожелал смъртта на Димитър Цонев. Убедена е, че мъжа й приживе на никого не е навредил, а е помагал с каквото може.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар