Кошмар: Сълзите и разкритието на Ивана разтърсиха всички! (певицата плаче неутешимо – още подробности)

Кошмар: Сълзите и разкритието на Ивана разтърсиха всички! (певицата плаче неутешимо – още подробности)
3.5 (70%) 4 votes

Ивана се разплака пред камерите на Би Ти Ви и разчувства всички!

Певицата на народа Ивана винаги се е славела с твърдия си и решителен характер. Както всички нормални хора обаче, тя също си има своите болки, страдания и кошмарни моменти в живота.

Именно за най-тежкия от тях тя разказа пред Кристина Патрашкова в Би Ти Ви. И не успя да сдържи сълзите, които бликнаха от очите й за ужас на близките и феновете.

Ивана

Ивана разкри най-голямата си болка в живота

Никога досега Ивана не беше говорила по тази тема, която явно я е белязала за цял живот. А именно загубата на първородното й дете. Слуховете, че певицата е направила аборт, се оказаха абсолютно вярни.

С „малката“ подробност, че това се е случило не миналата година, а още преди да зачене щерка си Теодора. Тогава Ивана е била бременна, но е пометнала в третия месец, призна самата тя пред Патрашкова.

„Много исках това бебе, бях щастлива и нетърпелива да го гушна в ръцете си. И тогава се случи това. Една вечер запалиха автомобила на баща ми. Бяха неизвестни апаши, но ни дойде като гръм от ясно небе. Толкова силно се изплаших и притесних, че направих спонтанен аборт и изгубих бебето си“, спомня си Ивана.

Изпълнителката на „Шампанско и сълзи“ е убедена, че никога няма да спре да жали за първата си рожба. Нищо, че съдбата я дари с прекрасната й дъщеря Теодора, която тя обожава.

„Едно дете не заменя друго. Научаваш се да живееш с мъката, но тя не изчезва никога, а си остава някъде затворена в душата ти. Гледам обаче да продължавам напред и поне да се опитвам да бъда щастлива всеки ден“, споделя певицата.

Припомняме и, че от години свързват името на Ивана с това на подземния бос Митьо Очите. На когото приписваха и изгубеното й бебе. Каква е истината за връзката им обаче, така и не се разбра напълно. Само певицата си знае доколко верни или измамни са тези слухове.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар