Бомбата избухна: Виж с очите си какво чудо подари Слави Трифонов на Преслава! (снимки + подробности)

Бомбата избухна: Виж с очите си какво чудо подари Слави Трифонов на Преслава! (снимки + подробности)
3.7 (73.33%) 12 votes

Слави Трифонов се показа повече от щедър към новата си любов Преслава!

Ако доскоро мнозина завиждаха на Преслава за това, че има най-висок рейтинг сред чалгаджийките, то сега вече направо я мразят. А причината е шеметната й любов с най-желания ерген у нас Слави Трифонов.

Папата на шоубизнеса, както го нарече преди време самият гуру на журналистиката Кеворк Кеворкян, има сериозна връзка с Преслава от близо два месеца. Те обаче явно са били напълно достатъчни, за да хлътне до уши по добричлийката.

Преслава

Преслава успя да грабне сърцето на Слави Трифонов, той откачи по нея

Дотам, че да й направи истински подарък чудо за Коледа. А именно Бентли на рекордната цена от 250 000 лева. И ултра скъпата играчка изобщо не е мираж, а самата реалност, тъй като Петя Колева вече беше засечена с нея.

Източници, станали свидетели на щастието на Преслава, разказаха как преди броени дни тя се появила в баровското заведение „Неро“ на столичния бул. „Витоша“. Певицата слязла от Бентлито, което шофирала сама и заедно със своя приятелка, влезли в ресторанта.

„Приятелката й беше топ водещата на телевизия Планета. Двете се измъкнаха от автомобила, но за първи път никой от околните очевидци не гледаше Преслава. Всички се бяха опулили и само цъкаха с език пред тази чудесия. Та тя струва в пъти, колкото общата цена на всички останали „ламарини“ по „Витошка“, коментират запознати.

Ето го и звярът, който Дългия подари на любимата си за празниците. Изръси се повече от яко

Ето го и звярът, който Дългия подари на любимата си за празниците. Изръси се повече от яко

Какво по-голямо доказателство от това, че връзката на Слави Трифонов и Преслава е наистина сериозна. Шоуменът винаги се е славел със своята пестеливост, да не кажем стиснатост. И фактът, че се е охарчил толкова здраво за Петя, говори сам по себе си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар