Родилката Мила Кунис изригна срещу Деми Мур: Смешна си, край с теб!

Родилката Мила Кунис изригна срещу Деми Мур: Смешна си, край с теб!
Гласувайте за статията

Мила Кунис нокаутира опитите на Деми Мур да бъде в живота й!

Двете съпруги на Аштън Къчър се хванаха за косите. Мила Кунис побърза да контрира на опита на Деми Мур да остане в живота на бившия си, научи екипът на Kliuki.bg.

По информация на RadarOnline.com, 53-годишната актриса честитила на звездата от „Шеметни години“, че е станала майка за втори път, но едновременно с това започнала да й дава съвети как се отглеждат две деца едновременно. Нещо, което Мила Кунис счела за ненужно и дори нахално.

Мила Кунис не иска Деми Мур в живота си

Мила Кунис не иска Деми Мур в живота си

„Мила смята за нелепо и дори смешно, че жена, която няма син, може да я съветва как се гледа момче. Затова я информира, че вече не иска да има нищо общо с нея, приятелството им бе напълно изкуствено.“ – споделя източник, близък до 33-годишната хубавица.

Според повечето медии зад Океана, Деми Мур нарочно се преструвала на загрижена за случващото се в дома на Мила и Аштън, защото се надявала да им стане близка приятелка и един ден да всее раздор между тях. По-младата й колежка обаче се усетила навреме.

Както е известно, Мила Кунис дари Аштън Къчър с второ дете само преди дни. След като преди това двамата се бяха сдобили с дъщеричка, сега те прегърнаха свой син.

Говори се, че Деми Мур беснеела от всичко, което се случва в новото семейство на бившия й. Той я остави заради невъзможността й да го дари с наследник. Сега обаче това прави с пълна сила новата му съпруга, което изкарвало от равновесие звездата от „Призрак“.

„Въпреки голямата им възрастова разлика, Деми наистина беше влюбена в Аштън. Това е съпругът, когото най-много е обичала. Все още не може да го прежали, иска го за себе си, без да осъзнава, че той вече е съвсем друг човек.“ – коментира пресата в САЩ.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар