Неочаквано: Ирина Тенчева взриви с решението си! (виж какво направи половинката на Иван)

Неочаквано: Ирина Тенчева взриви с решението си! (виж какво направи половинката на Иван)
5 (100%) 3 votes

Ирина Тенчева явно е решила, че няма да остави магарето си в калта!

Половинката на Иван Христов – Ирина Тенчева (няма да повтаряме как я прекръстиха хората в мрежата), явно е решила да не оставя магарето си в калта. И прави всичко възможно, за да натрие носовете на враговете си от Къщата на Вип Брадър.

Припомняме, че Ирина влезе в шоуто с голяма заявка за победа. А самата тя беше уверена, че ще се превърне в любимка на зрителите. Е, за неин лош късмет обаче стана точно обратното. Хората не само не я харесаха, но изляха тонове жлъч и злоба срещу нея.

Ирина Тенчева

Ирина Тенчева пак шашна всички със своята нова и поредна си приумица

А победата на Миглена Ангелова окончателно я разби. След като се покри за няколко седмици, Ирина Тенчева се завърна с трясък в светския живот и дори предприе нова инициатива. Тя се нарича „Бъди мой гост“ и включва духовни беседи и размисли с известни и неизвестни лица.

Но не в ефир, а на… софра. Да, Ирина Тенчева е решила за пореден път да покаже психологическите си познания, съчетани с кулинарните такива. Тя започна да готви няколко степенни менюта в известен ресторант, които след това сервира на своите събеседници.

Начинанието й потресло съперницата Миглена Ангелова и бившата съпруга на Иван Христов – Вихра Петрова. Близки до обкръжението им разказаха, че дамите не вярвали на очите си и прихнали в смях от идеята на Тенчева.

„Тази Иринка, бе! Спирка няма. Вечно трябва да показва, че прави нещо, та барем си вдигне малко самочувствието. Особено след като разбра, че далеч не е толкова мила и свидна за българите. Но и на главата си да застане, по-симпатична и харесвана няма да стане. Да не беше разваляла чуждо семейство“, все още не могат да й простят „прегрешението“ привърженици на Вихра Петрова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Неочаквано: Ирина Тенчева взриви с решението си! (виж какво направи половинката на Иван)”

  1. са

    Дек. 09. 2016

    Абе тази жена доста добре изглежда и хич не ми прилича да е разбита..Напротив, много е красива… О т злоба ще се пръснете!!

  2. ели

    Дек. 10. 2016

    Защо да ни е яд на нея, каква злоба?! Просто не я харесваме, не одобряваме това, което виждаме. Тя с какво всъщност е известна, ВИП ли е? 🙂 Първо чух за нея покрай грозната семейна история. После я видях като водеща, посредствена е … Затвърдих си впечатлението по време на един дебат в предаване, продуцирано от мъжа и. Нахвърли се злобно срещу някакъв възрастен психолог.. Последно се излагаше във ВИП брадърс.

Добавете коментар