Издислав „погреба” Фики Стораро! (Хиляди в истерия, полицаите в шок)

Издислав „погреба” Фики Стораро! (Хиляди в истерия, полицаите в шок)
3.3 (65%) 4 votes

Фики Стораро изчезна

Фики Стораро отстъпи мястото на Издислав. Хиляди скандализираха :Издислав, Издислав и никой не поиска Фики. Това казаха очевидци за участието на сина на Тони Стораро в Банско.

„Буквално Издислав погреба Фики Стораро! Никой не произнесе името на певеца, а тълпата изпадна в истерия и нечовешки мълвеше новото му име, покрай последния му хит”, твърдяха студенти, присъствали на грандиозното събитие.

Манията по Издислав и новата му балада „Is this love“ (Любов ли е това) се разраства лавинообразно. Младата надежна на поп фолка е популярен от доста време, но покрай най-новата си песен той става още по-известен.

Всенародната обич младият фолкаджия получи още веднъж сега, на студентския празник. Той имал предложение за изява в дискотека в курортния град Банско. Но каква била изненадата на Фики Стораро, когато пристигнал в луксозното планинско градче?

Там заварил буквално екзалтирана тълпа, завардила отрано входа на култовото заведение. Гардовете се видели в чудо, защото броят на желаещите да влезнат вътре бил в пъти повече, отколкото били местата в заведението.

Собствениците буквално се видели в чудо. Те върнали няколко стотин резервации, но и това не помогнало. 1200 човека скандирали новото име на певеца отвън, като числото им непрекъснато растяло. В унес те повтаряли „Издислав” и направо атакували вратите на заведението.

Тогава босовете на кръчмата се принудили да извикат на помощ полиция, за да се справи с патовата ситуация. Ченгетата изпаднали в шок, понеже не били виждали подобно стълпотворение на хора в малкия град. И то заради поп фолк изпълнителя Фики Стораро.

Но с това не свършвало явлението „Издислав”. Тези студенти, които не успели да се уредят с резервации за въпросното заведение, отишли на паркинга. Завардили и централната улица на Банско, защото на нея се намирало въпросната дискотека.

Фики Стораро вече го няма, има Издислав

Фики Стораро вече го няма, има Издислав

И отвсякъде се чувало не Фики Стораро, а „Издислав”. В момента курорта е пълен със студенти, които пристигнали ден по-рано, за да празнуват 8-ми декември. Униформените останали цяла нощ, до сутринта, да патрулират, за да не се стигне до още по-драстични ситуации.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар