Шок: Майката на Андрей Баташов изригна със скандално разкритие за вдовицата му Боряна! (още подробности)

Шок: Майката на Андрей Баташов изригна със скандално разкритие за вдовицата му Боряна! (още подробности)
5 (100%) 3 votes

Съпругата на Андрей Баташов – Боряна още е трън в очите на майка му!

Боряна Баташова – младата вдовица на големия актьор Андрей Баташов, още е трън в очите на почернената му майка Теодора. Възрастната дама представи наскоро книгата „С любов в душата“, която е посветена на сина й и съдържа много снимки и подробности за него и живота му.

По време на представянето на книгата обаче, сред множеството гости не беше забелязан най-важния човек – вдовицата Боряна Баташова. А причината за това е, че родителката на Андрей Баташов не иска да я вижда и на снимка.

Андрей Баташов

Майката на Андрей Баташов още обвинява съпругата му Боряна

„Андрей не можеше да бъде мил и любезен с всички. Такъв му беше характерът. Но обичаше от цялата си душа и се грижеше всеотдайно за хората, които му бяха близки, приятели и скъпи колеги. Той просто умееше отлично да разгадава хората и да преценява кой човек си струва и кой не. Единствено с Боряна не позна. Тя беше и най-голямата му, за жалост фатална грешка. Тя е тази, която го съсипа“, разкри шокиращо майката на Баташов.

Припомняме, че Теодора и Боряна Баташова никога не са се разбирали и не са били приятелки. Съпругата на Андрей Баташов беше с цели 20 години по-млада от него и всички още навремето подозираха, че не се е омъжила от любов, а за пари и най-вече слава.

Съмненията започнаха да се потвърждават скоро след гибелта на актьора като младата и хубава Боряна Баташова го удари на живот. Тя не само беше засичана по столични клубове и светски събития, но името й беше спрягано с не един и двама заможни мъже.

Всичко това все още наранява като с удар от нож майката на Андрей Баташов, чиято единствена цел в живота остана да брани името на сина си и да кара хората да си спомнят за него. С добро – такъв, какъвто е бил и самият той през целия си живот.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар