Ужас за Венета Райкова, остава на улицата заради Юксел Кадриев

Ужас за Венета Райкова, остава на улицата заради Юксел Кадриев
4.7 (93.33%) 3 votes

Венета Райкова може да изгуби единствения имот, който има!

Изключително тежък удар връхлетя журналистката Венета Райкова. Красивата 42-годишна блондинка бе осъдена от колегата си Юксел Кадриев, научи Kliuki.bg.

Новинарят бил повдигнал обвинение срещу Вени заради епизод на предаването „Горещо“ отпреди 5 години. В него специален гост е била бившата жена на журналиста на БТВ.

Юксел очевидно до такава степен се засегнал от разкритията на бившата си, че си е потърсил правата в съда. Изненадващото обаче е, че той не атакува нито Нова ТВ, нито въпросната дама, нито продуцентите на „Горещо“, а водещата Венета Райкова.

Юксел Кадриев съсипа Венета Райкова

Юксел Кадриев съсипа Венета Райкова

Новоизлюпената писателка спечелила на първа инстанция, но при втората е претърпяла поражение. Самата Вени намекна във Facebook, че е станала жертва на задкулисни игри. Аргументът й е, че за един месец съдия Нели Куцкова си е променила изцяло становището, но без никакви нови доказателства.

Венета, разбира се, ще обжалва на трета инстанция, но тя се съмнява, че това ще я докара до успех. Причината, според нея, е, че искат да вземат апартамента й.

Именно върху жилището й в момента е наложена възбрана. Банковите й сметки пък са запорирани. Това са наказанията, които Райкова е принудена да търпи вследствие на решението на съда.

Русокосата тв водеща изрази разочарованието си от това, че не е получила подкрепа от никого до момента. И Нова телевизия, и продуцентите на „Горещо“ й обърнали гръб и я оставили сама да се оправя със съдебното дело.

Глобата, която Венета Райкова трябва да заплати на Юксел Кариев, е огромна. Става дума за десетки хиляди левове, които набъбват още повече с лихвите за последните 5 години.  Дори се счита, че сумата е голяма колкото тази за един апартамент. Именно затова е наложена възбрана на жилището й.

Явно Венета Райкова не може да избяга от „Горещо“. Тя напусна предаването преди 2 години, с което на практика го заличи от тв ефира. Аргументите й бяха, че не иска да работи вече в сферата на жълото и скандалното, но то сякаш само я намира.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Ужас за Венета Райкова, остава на улицата заради Юксел Кадриев”

  1. 123ааа

    Дек. 10. 2016

    не заради Юксел, а заради себе си и действията си остава на улицата. това е последствие от нейното поведение и не да ми се прави на жертва и кой щял да я подкрепи, ами да започнат да мислят с русите си тикви ПРЕДИ да правят нещо. сега шефа й бил виновен и т.н.- не, мила, ти си виновна, защото ти правиш разговорите интервюта и ги управляваш като обхват и съдържание. ако те бяха накарали да извършиш убийство по телевизиятя за рейтинг щеше ли????.. именно

Добавете коментар