Кърк Дъглас – една знаменитост на 100 години!

Кърк Дъглас – една знаменитост на 100 години!
5 (100%) 1 vote

Кърк Дъглас една знаменитост на 100 години, носител на толкова престижни награди и признания!

Кърк Дъглас е вече на 100-годишна възраст. Разбира се, той има множество здравословни проблеми, но все още е в кондиция и с добро чувство за хумор, разказват близките му.

Кърк е баща на друг популярен холивудски артист – Майкъл Дъглас. Това е първият от четирите му сина. Кърк Дъглас има две съпруги и четири деца.

Кърк Дъглас е вечен!

Кърк Дъглас е вечен!

Признава, че не искал да започва в Холивуд, пишат и в изданието „webstage.bg“, затова и отказал първоначалните предложения, но се родил синът им Майк, парите не достигали и така той приел, започнала кариерата му. Години по-късно Майкъл Дъглас последва своя баща по този му житейски път.

Кърк Дъглас е от златното поколение холивудски звезди и е един от двамата живи останали знаменитости, обявени в списъка на 100-те най-добри актьори за всички времена.

Днес Кърк споделял пред своите деца, че те нямат тези шансове, които съдбата му била отредила на него, защото той като дете на евреиски имигранти от Русия, Моголевска губерия, днешна територия на Беларус, бил израснал в голяма беднотия.

И така неговият път бил единствено и само напред, понеже нямал други алтернативи. Това той определя като шанса си да стане успешен и известен по-късно. Или Исур Даниелович Демски, както е родното му име, сам си пробива пътя в киното.

Едни от най-значимите роли на Кърк Дъглас са във филмите „Спартак“, „Одисей“ и „Викингите“. Бележит артист с много силно и голямо присъствие на световната сцена, вече на 100 години. Роден чак в далечната 1916 година, 9 декември, ние също желаем здраве и хубави дни за Кърк и занапред.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар